סיבוב 2: פודינג לחם
סיבוב 2: פודינג לחם יכול להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה 551 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 16 גרם שומן. והוא מספק כ 4 מנות . אם יש לכם סוכר חום, חלב, ביצים וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון לא כל כך מרהיב spoonacular של 38%. מתכונים דומים: לחם גבינה עגול, פודינג קרמל ללא ביצים, לא מאודה לא אופה לחם פודינג, ו לחם עשב עגול כפרי.
הוראות
תרסיס 4 (7-אונקיה) ramekins עם ספריי בישול nonstick.
מניחים על תבנית אפייה ומניחים בצד.
בקערה גדולה לשלב ביצה, חלב, תבלין פשטידת דלעת, סוכר חום ובלילה טוסט צרפתי.
להקציף יחד עד מעורבב היטב.
מוסיפים לחם ומערבבים כך שכל הלחם מצופה. לכסות ולתת לשבת במשך 30 דקות עד 1 שעה במקרר.
מחממים תנור ל 325 מעלות F.
באופן שווה לחלק את תערובת הלחם והבלילה בין 4 ramekins.
מניחים בתנור שחומם מראש ואופים במשך 30 עד 40 דקות או עד שנקבע.
מגישים חם העליון עם סירופ בננה סוכר חום.
בסיר קטן, לשלב חמאה, תבלין פשטידת דלעת, מולסה, סוכר חום ו 1/2 כוס מים. מביאים לרתיחה, מוסיפים בננות ואז מורידים חום ומניחים להתבשל במשך 3 דקות.
הסר סירופ מחום, לכסות ולשמור חם.*
מחממים תנור ל 400 מעלות F.
פורסים לחם ל-12 פרוסות. שמור 2 פרוסות בתוספת הקצוות עבור מתכון פודינג לחם עגול 2.
מניחים 8 פרוסות שנותרו על תבנית אפייה. טוסט בתנור במשך 3 דקות.
להסיר ולהוריד את טמפרטורת התנור ל 250 מעלות F.
בקערה גדולה להקציף יחד את החלב, ביצים, קמח, וניל, סוכר חום ומלח.
לרסס מחבת 12 אינץ ' עם ספריי בישול nonstick ומניחים על חום בינוני. עבודה בקבוצות של 4, לטבול את הלחם לתוך הבלילה ולספוג את שני הצדדים.
הסר ומאפשר עודף לטפטף בחזרה לקערה ולמקם במחבת החמה. מבשלים עד חום זהוב משני הצדדים, על 3 דקות לכל צד.
מעבירים את הטוסט לסדין אפייה מצויד מתלה תיל ולשמור חם בתנור 250 מעלות F. חזור עם פרוסות לחם שנותרו.
מגישים חם עם סירופ בננה סוכר חום.