סיגרים של בסטילה
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני תוספות, אז נסו סיגרים של בסטילה. מתכון זה מכין 12 מנות עם 255 קלוריות, 8 גרם חלבון, ו 15 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 8% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לך חמאה, פלפל, ג'ינג'ר טחון ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. מהכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 45 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 25%. הציון הזה לא כל כך סופר. נסו סיגרים עוף, סיגרים פילו, ו סיגרים טורקיים (מתכונים דומים).
הוראות
ממיסים 1 כף חמאה במחבת גדולה על אש בינונית.
מוסיפים בצל ומבשלים 10 דקות או עד שהם רכים ושקופים.
מוסיפים את העוף ואת 7 המרכיבים הבאים. הניחו בצד.
מקציפים מרק וביצה בעזרת מטרפה תיל עד לקבלת תערובת אחידה; יוצקים למחבת קטנה. מבשלים על אש בינונית 2 עד 3 דקות, תוך ערבוב מתמיד, עד שהם רכים מקושקשים. מקפלים תערובת ביצים לתערובת עוף.
הניחו 1 דף בצק פילו על משטח ישר; מברישים באופן שווה בחמאה מומסת. חזור על התהליך עם 3 גיליונות פילו נוספים. עורמים סדינים, וחותכים לשניים לאורכם ליצירת שתי ערימות פילו. כפית 1/3 כוס מילוי למטה ארוך קצה של כל פילו מחסנית, מתפשט באופן שווה לקצוות.
מגלגלים, מתחילים בצד ארוך, ומברישים קצוות עם יותר חמאה לאיטום.
חותכים גליל ל -4 חלקים; מעבירים חתיכות לתבנית אפייה לא משומנת. חזור על הפעולה עם יריעות הפילו שנותרו, חמאה ומילוי.
אופים בחום של 350 במשך 15 עד 20 דקות או עד להזהבה.