. אם יש לכם פלפל טחון, מים, סיידר תפוחים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 7 שעות ו-30 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 98% וזה מדהים. מתכונים דומים: סיידר בישול איטי משך חזיר עם רוטב ברביקיו סיידר, בטן חזיר צלויה איטית עם סיידר ועדשים, ו סיידר תפוחים מבושל איטי משך חזיר.
הוראות
1
שלב 1/4 של הבצל, 1/2 של התפוח, ואת השום בקערה של מעבד מזון. תהליך עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
צרור תרד טרי (בערך
לשימור,
20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
כגון Butterfinger, קצוץ גס
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
2
מעבירים לבישול איטי יחד עם סיידר תפוחים ומים.
מרכיבים שתצטרך
סיידר תפוחים
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
2 כפות ג'לפנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעים
3
מערבבים את המלח, פלפל, זנגביל וקמח במיכל רדוד. בעדינות לחץ על הצלי על תערובת הקמח כדי מעיל כל הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
8 (U-12) שרימפס
חמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננת
(צינור גדול)
4
מברישים כל עודף קמח.
מרכיבים שתצטרך
חמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננת
5
מחממים את השמן במחבת גדולה וכבדה. חום את החזיר בשמן החם, פונה עד זהוב מכל הצדדים.
מניחים את הצלי השחום בבישול איטי ומפזרים את הסלרי ואת הבצל הנותרים ותפוח על גבי. מבשלים על נמוך במשך 4 שעות, ולאחר מכן להוסיף גזר. מבשלים 3 שעות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
צרור סלרי, פרוס (בערך
לשימור,
20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות ג'לפנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעים
7
הסר את הצלי מבושל על מגש מחומם, לארגן גזר סביב צלי לשרת עם מיצים מתוחים מן הבישול האיטי.
מרכיבים שתצטרך
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט