סינטה עם רוטב ברנייז יכול להיות רק ללא גלוטן וראשוני מתכון שחיפשת. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 42 גרם חלבון, 19 גרם שומן, ובסך הכל 356 קלוריות. זה עובד היטב כמנה עיקרית. לכו לחנות ואספו צלי קצה סינטה בקר, מלח, פלפל קאיין ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 2 שעות ו 50 דקות. עם כפית ציון 54%, המנה הזו די טובה. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: סינטה מיושנת בגריל עם שום-עוגות תפוחי אדמה בצל ירוק ורוטב בסרנייז, סינטה מיושנת בגריל עם שום-עוגות תפוחי אדמה בצל ירוק ורוטב בסרנייז, ו סינטה בגריל עם חמאת ברנייז.
הוראות
1
שלב מלח שום ופלפל; לשפשף מעל צלי.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 תפוז, גרידה
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
2
מניחים על רשת בתבנית צלייה רדודה.
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
3
אופים, ללא כיסוי, בחום של 325 מעלות למשך 2-1 / 2 עד 3 שעות או עד שהבשר מגיע לאומץ הרצוי (עבור בינוני-נדיר, מדחום צריך לקרוא 145 מעלות; בינוני, 160 מעלות; כל הכבוד, 170 מעלות).
פינו נואר, מרלו וקברנה סוביניון הם הבחירות המובילות שלי לסטייק סינטה. אחרי הכל, בשר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, סטייקים רזים יותר משתלבים היטב עם אדומים בהירים או בינוניים, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שסטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינוןון. וין דה סנדוויץ 'של ג' ימי ג ' ון פינו נואר עם דירוג 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 30 דולר לבקבוק.
ג 'ימי ג' ון 'ס וין דה סנדוויץ' פינו נואר
הפינו נואר הופק ובקבוק על ידי יקב מכונות פולק, ויינן קני ליקיטפרקונג.