קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 50 דק.
מנות12
ציון בריאות18
מגזין

סינטה עם רוטב ברנייז

סינטה עם רוטב ברנייז
סינטה עם רוטב ברנייז יכול להיות רק ללא גלוטן וראשוני מתכון שחיפשת. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 42 גרם חלבון, 19 גרם שומן, ובסך הכל 356 קלוריות. זה עובד היטב כמנה עיקרית. לכו לחנות ואספו צלי קצה סינטה בקר, מלח, פלפל קאיין ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 2 שעות ו 50 דקות. עם כפית ציון 54%, המנה הזו די טובה. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: סינטה מיושנת בגריל עם שום-עוגות תפוחי אדמה בצל ירוק ורוטב בסרנייז, סינטה מיושנת בגריל עם שום-עוגות תפוחי אדמה בצל ירוק ורוטב בסרנייז, ו סינטה בגריל עם חמאת ברנייז.

הוראות

1
שלב מלח שום ופלפל; לשפשף מעל צלי.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלויבגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
2
מניחים על רשת בתבנית צלייה רדודה.
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
3
אופים, ללא כיסוי, בחום של 325 מעלות למשך 2-1 / 2 עד 3 שעות או עד שהבשר מגיע לאומץ הרצוי (עבור בינוני-נדיר, מדחום צריך לקרוא 145 מעלות; בינוני, 160 מעלות; כל הכבוד, 170 מעלות).
מרכיבים שתצטרך
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
4
הניחו לעמוד 10-15 דקות לפני החיתוך.
5
בינתיים, בסיר, שלבו את החומץ, הבצל הירוק, הטרגון והפלפל; מביאים לרתיחה. זן, שמירת נוזלים; להשליך בצל ירוק טרגון.
מרכיבים שתצטרך
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרתאפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
6
מניחים חלמונים בסיר כבד. מקציפים בהדרגה מים, תערובת חומץ, מלח וקאיין. מבשלים ומערבבים עד שהתערובת מתחילה להסמיך.
מרכיבים שתצטרך
זנים של פטריותזנים של פטריות
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפותשמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
7
מוסיפים חמאה, 1 כף בכל פעם, עד שהתערובת מסמיכה ומגיעה ל -160 אפוס, תוך ערבוב מתמיד.
מרכיבים שתצטרך
6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)
8
מסירים מהאש; מערבבים פטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
9
חותכים צלי לפרוסות דקות; מגישים עם רוטב.
מרכיבים שתצטרך
6 עד 8 ביסקוויטים חמים, מפוצלים6 עד 8 ביסקוויטים חמים, מפוצלים

מרכיבים

2kgsבשר בקר בשר בקר בשר בקר צלויבשר בקר בשר בקר בשר בקר צלוי1776 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקחמאה קרהחמאה קרה01 כוס אפונה, קפואה או משומרת, כפי שהיא. מיובש, משוחזר. טרי, פר מבושל.1 ג'לפנו טרי שלם1 ג'לפנו טרי שלם4חלמוניםחלמונים1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)פטרוזיליה טריה טחוןפטרוזיליה טריה טחון1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)טרגון טרי טחון טחון או 1 כפית מיובשים טרגוןטרגון טרי טחון טחון או 1 כפית מיובשים טרגון11 כוס אפונה, קפואה או משומרת, כפי שהיא. מיובש, משוחזר. טרי, פר מבושל.5 עד 6 פרוסות גבינת מוצרלה5 עד 6 פרוסות גבינת מוצרלה1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקבצל ירוק קצוץבצל ירוק קצוץ01 כוס אפונה, קפואה או משומרת, כפי שהיא. מיובש, משוחזר. טרי, פר מבושל.8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס01 כוס אפונה, קפואה או משומרת, כפי שהיא. מיובש, משוחזר. טרי, פר מבושל.1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)מים קריםמים קרים596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקחומץ יין לבןחומץ יין לבן

יין מומלץ: פינו נואר, מרלו, קברנה סוביניון

פינו נואר, מרלו וקברנה סוביניון הם הבחירות המובילות שלי לסטייק סינטה. אחרי הכל, בשר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, סטייקים רזים יותר משתלבים היטב עם אדומים בהירים או בינוניים, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שסטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינוןון. וין דה סנדוויץ 'של ג' ימי ג ' ון פינו נואר עם דירוג 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 30 דולר לבקבוק.
ג 'ימי ג' ון 'ס וין דה סנדוויץ' פינו נואר
ג 'ימי ג' ון 'ס וין דה סנדוויץ' פינו נואר
הפינו נואר הופק ובקבוק על ידי יקב מכונות פולק, ויינן קני ליקיטפרקונג.