סיר אחד שעועית פינטו
סיר אחד שעועית פינטו הכנת המתכון לוקחת כ 15 דקות. מתאים ל-16 מנות. מנה אחת מכילה 253 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 4 גר' של שומן. זה עובד היטב כמנה עיקרית זולה. אם יש לכם פתיתי פלפל, שעועית פינטו, שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 95% וזה מרהיב. מתכונים דומים: הסיר הטוב ביותר של שעועית אי פעם-שעועית בסגנון ביתי W / אפשרות סיר לחץ, שעועית פינטו, ו שעועית פינטו גבינה.
הוראות
מערבבים מים, מרק עוף מרוכז, שעועית, שום, בצל, פתיתי פלפל אדומים כתושים לסיר גדול; עונה לפי הטעם עם מלח ופלפל. להביא לרתיחה; כיסוי. לבשל, ערבוב מדי פעם, עד שעועית רכה, על 3 1/2 שעות. ייתכן שיהיה עליך להוסיף מים נוספים כדי לשמור על השעועית מלהתייבש.
שעועית מבושלת מחית עם מחית תפוחי אדמה כדי עקביות הרצוי. מערבבים מוצרלה ו פיקו דה גאלו לפני ההגשה.