סירי אספרסו שוקולד דה קרם
אספרסו שוקולד סירים דה קרם נטול גלוטן, משקאות. מנה אחת מכילה 334 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 27 גרם שומן. מתאים ל-8 מנות. אם יש לך שוקולד מריר איכותי, מקשטים: תלתלים שוקולד מריר, סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 5 שעות. מתכונים דומים: סירי שוקולד-אספרסו דה קרם, סירי שוקולד-אספרסו דה קרם, ו סירים דה קרם עם שוקולד, צ'ילה ואספרסו.
הוראות
לשים מתלה תנור בעמדה באמצע ולחמם תנור ל 149°.
שים שוקולד בקערה חסינת חום. מביאים שמנת, חלב, אבקת אספרסו (לפי הטעם) וקורט של מלח רק לרתיחה בסיר כבד קטן, ערבוב עד אבקת אספרסו הוא מומס, ואז לשפוך על שוקולד, לטאטא עד שוקולד נמס תערובת חלקה.
לטאטא יחד חלמונים, סוכר, קמצוץ של מלח בקערה אחרת, ולאחר מכן להוסיף תערובת שוקולד חמה בזרם איטי, לטאטא כל הזמן.
יוצקים פודינג דרך מסננת בסדר רשת לתוך 1 ליטר זכוכית למדוד מגניב לחלוטין, ערבוב מדי פעם, על 15 דקות.
שורה תחתונה של תבנית אפייה (גדול מספיק כדי להחזיק ramekins) עם מגבת מטבח מקופלת ולסדר ramekins על מגבת. לתקוע כמה חורים בסדין גדול של נייר עם שיפוד. מחלקים פודינג בין ramekins, ולאחר מכן אופים פודינג באמבט מים חמים, מחבת מכוסה היטב בנייר כסף, עד פודינג מוגדר סביב הקצוות אבל עדיין מעט מתנדנד במרכזים, 30 עד 35 דקות.
להעביר ramekins למדף להתקרר לחלוטין, חשוף, על 1 שעה. (פודינג ייקבע כפי שהם מגניבים.) Chill, מכוסה, עד קר, לפחות 3 שעות.
* זמין בכמה סופרמרקטים, חנויות מזון מיוחדות, ואת
Baker ' s Catalogue (800-827-6836).
* סירים דה קרם יכול להירגע עד 2 ימים. ·