קושימומחה
מוכן ב5 שעות
מנות8
ציון בריאות2
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

סירי אספרסו שוקולד דה קרם

סירי אספרסו שוקולד דה קרם
אספרסו שוקולד סירים דה קרם נטול גלוטן, משקאות. מנה אחת מכילה 334 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 27 גרם שומן. מתאים ל-8 מנות. אם יש לך שוקולד מריר איכותי, מקשטים: תלתלים שוקולד מריר, סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 5 שעות. מתכונים דומים: סירי שוקולד-אספרסו דה קרם, סירי שוקולד-אספרסו דה קרם, ו סירים דה קרם עם שוקולד, צ'ילה ואספרסו.

הוראות

1
לשים מתלה תנור בעמדה באמצע ולחמם תנור ל 149°.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
שים שוקולד בקערה חסינת חום. מביאים שמנת, חלב, אבקת אספרסו (לפי הטעם) וקורט של מלח רק לרתיחה בסיר כבד קטן, ערבוב עד אבקת אספרסו הוא מומס, ואז לשפוך על שוקולד, לטאטא עד שוקולד נמס תערובת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
אספרסו מיידיאספרסו מיידי
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
לטאטא יחד חלמונים, סוכר, קמצוץ של מלח בקערה אחרת, ולאחר מכן להוסיף תערובת שוקולד חמה בזרם איטי, לטאטא כל הזמן.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
יוצקים פודינג דרך מסננת בסדר רשת לתוך 1 ליטר זכוכית למדוד מגניב לחלוטין, ערבוב מדי פעם, על 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
5
שורה תחתונה של תבנית אפייה (גדול מספיק כדי להחזיק ramekins) עם מגבת מטבח מקופלת ולסדר ramekins על מגבת. לתקוע כמה חורים בסדין גדול של נייר עם שיפוד. מחלקים פודינג בין ramekins, ולאחר מכן אופים פודינג באמבט מים חמים, מחבת מכוסה היטב בנייר כסף, עד פודינג מוגדר סביב הקצוות אבל עדיין מעט מתנדנד במרכזים, 30 עד 35 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
6
להעביר ramekins למדף להתקרר לחלוטין, חשוף, על 1 שעה. (פודינג ייקבע כפי שהם מגניבים.) Chill, מכוסה, עד קר, לפחות 3 שעות.
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
7
* זמין בכמה סופרמרקטים, חנויות מזון מיוחדות, ואת
8
Baker ' s Catalogue (800-827-6836).
1
* סירים דה קרם יכול להירגע עד 2 ימים. ·