קושימומחה
מוכן ב5 שעות
מנות8
ציון בריאות2
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

סירי אספרסו שוקולד דה קרם

סירי אספרסו שוקולד דה קרם
אספרסו שוקולד סירים דה קרם נטול גלוטן, משקאות. מנה אחת מכילה 334 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 27 גרם שומן. מתאים ל-8 מנות. אם יש לך שוקולד מריר איכותי, מקשטים: תלתלים שוקולד מריר, סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 5 שעות. מתכונים דומים: סירי שוקולד-אספרסו דה קרם, סירי שוקולד-אספרסו דה קרם, ו סירים דה קרם עם שוקולד, צ'ילה ואספרסו.

הוראות

1
לשים מתלה תנור בעמדה באמצע ולחמם תנור ל 149°.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
2
שים שוקולד בקערה חסינת חום. מביאים שמנת, חלב, אבקת אספרסו (לפי הטעם) וקורט של מלח רק לרתיחה בסיר כבד קטן, ערבוב עד אבקת אספרסו הוא מומס, ואז לשפוך על שוקולד, לטאטא עד שוקולד נמס תערובת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
אספרסו מיידיאספרסו מיידי
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
עוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקיתעוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקית
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
3
לטאטא יחד חלמונים, סוכר, קמצוץ של מלח בקערה אחרת, ולאחר מכן להוסיף תערובת שוקולד חמה בזרם איטי, לטאטא כל הזמן.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
4
יוצקים פודינג דרך מסננת בסדר רשת לתוך 1 ליטר זכוכית למדוד מגניב לחלוטין, ערבוב מדי פעם, על 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
5
שורה תחתונה של תבנית אפייה (גדול מספיק כדי להחזיק ramekins) עם מגבת מטבח מקופלת ולסדר ramekins על מגבת. לתקוע כמה חורים בסדין גדול של נייר עם שיפוד. מחלקים פודינג בין ramekins, ולאחר מכן אופים פודינג באמבט מים חמים, מחבת מכוסה היטב בנייר כסף, עד פודינג מוגדר סביב הקצוות אבל עדיין מעט מתנדנד במרכזים, 30 עד 35 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
6
להעביר ramekins למדף להתקרר לחלוטין, חשוף, על 1 שעה. (פודינג ייקבע כפי שהם מגניבים.) Chill, מכוסה, עד קר, לפחות 3 שעות.
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
7
* זמין בכמה סופרמרקטים, חנויות מזון מיוחדות, ואת
8
Baker ' s Catalogue (800-827-6836).
1
* סירים דה קרם יכול להירגע עד 2 ימים. ·