קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות2
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

סירי שוקולד דה קר

סירי שוקולד דה קר
סירי שוקולד דה קר ' לי נטול גלוטן, ומספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה 10% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 528 קלוריות, 6 גרם חלבון, ו 43 גרם שומן. מתכון זה מן המתכונים שלי יש 1 אוהדים. אם יש לך חלב, חלמונים, תמצית ונילן ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 45 דקות. עם כפית ציון 23%, המנה הזו לא כל כך אדירה. מתכונים דומים: סירי שוקולד דה קרם, סירי שוקולד דה קר, ו סירי שוקולד דה קר.

הוראות

1
מחממים תנור ל 300 ו. שים 8 6-עוז. רמקינס לתבנית צלייה גדולה (הם צריכים להתאים בלי לגעת).
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייהמחבת צלייה
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
תנורתנור
2
שים שוקולד בקערה חסינת חום. במחבת על אש בינונית, שמנת חמה, חלב ו 1/4 כוס סוכר, תוך הקצפה לעיתים קרובות, עד להמסת הסוכר והתערובת רק מבעבעת.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדשוקולד
קרםקרם
סוכרסוכר
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
מחבתמחבת
3
מסירים מהאש, מערבבים פנימה וניל ויוצקים על שוקולד.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדשוקולד
ונילוניל
4
תן לעמוד 3 דקות כדי להמיס שוקולד; לטאטא עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדשוקולד
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
5
בקערה שנייה מקציפים את יתרת הסוכר והחלמונים עד לקבלת תערובת אחידה וצהובה בהירה.
מרכיבים שתצטרך
חלמון ביצהחלמון ביצה
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
6
מקציפים תערובת חלמון במרץ, לאט לשפוך על 1 כוס תערובת שוקולד.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדשוקולד
חלמון ביצהחלמון ביצה
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
7
יוצקים פנימה את תערובת השוקולד שנותרה, תוך הקצפה טובה. מסננים את התערובת דרך מסננת רשת דקה לכוס מדידה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדשוקולד
ציוד שתשתמש בו
כוס מדידהכוס מדידה
מקציףמקציף
מסננתמסננת
8
יוצקים תערובת מכוס מדידה באופן שווה לרמקינס.
ציוד שתשתמש בו
כוס מדידהכוס מדידה
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
9
יוצקים מספיק מים חמים לתבנית צלייה כדי להגיע באמצע הדרך לצדדים של רמקינס. העבירו בזהירות את התבנית לתנור ואפו עד שהקרדודים פשוט מוגדרים (הם יתנועעו מעט במרכז), 25 עד 35 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייהמחבת צלייה
תנורתנור
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
10
מוציאים רמקינס מאמבט המים ומניחים להתקרר לטמפרטורת החדר על רשת. מכסים ברפיון עם עטיפת פלסטיק צמרמורת עד קר, לפחות 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
מתלה תילמתלה תיל
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
11
מגישים עם בובות קצפת, אם רוצים.
מרכיבים שתצטרך
קצפתקצפת