סירי שוקולד דה קר
סירי שוקולד דה קר ' לי נטול גלוטן, ומספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה 10% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 528 קלוריות, 6 גרם חלבון, ו 43 גרם שומן. מתכון זה מן המתכונים שלי יש 1 אוהדים. אם יש לך חלב, חלמונים, תמצית ונילן ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 45 דקות. עם כפית ציון 23%, המנה הזו לא כל כך אדירה. מתכונים דומים: סירי שוקולד דה קרם, סירי שוקולד דה קר, ו סירי שוקולד דה קר.
הוראות
מחממים תנור ל 300 ו. שים 8 6-עוז. רמקינס לתבנית צלייה גדולה (הם צריכים להתאים בלי לגעת).
שים שוקולד בקערה חסינת חום. במחבת על אש בינונית, שמנת חמה, חלב ו 1/4 כוס סוכר, תוך הקצפה לעיתים קרובות, עד להמסת הסוכר והתערובת רק מבעבעת.
מסירים מהאש, מערבבים פנימה וניל ויוצקים על שוקולד.
תן לעמוד 3 דקות כדי להמיס שוקולד; לטאטא עד חלקה.
בקערה שנייה מקציפים את יתרת הסוכר והחלמונים עד לקבלת תערובת אחידה וצהובה בהירה.
מקציפים תערובת חלמון במרץ, לאט לשפוך על 1 כוס תערובת שוקולד.
יוצקים פנימה את תערובת השוקולד שנותרה, תוך הקצפה טובה. מסננים את התערובת דרך מסננת רשת דקה לכוס מדידה גדולה.
יוצקים תערובת מכוס מדידה באופן שווה לרמקינס.
יוצקים מספיק מים חמים לתבנית צלייה כדי להגיע באמצע הדרך לצדדים של רמקינס. העבירו בזהירות את התבנית לתנור ואפו עד שהקרדודים פשוט מוגדרים (הם יתנועעו מעט במרכז), 25 עד 35 דקות.
מוציאים רמקינס מאמבט המים ומניחים להתקרר לטמפרטורת החדר על רשת. מכסים ברפיון עם עטיפת פלסטיק צמרמורת עד קר, לפחות 1 שעה.
מגישים עם בובות קצפת, אם רוצים.