קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות2
ציון בריאות23
מגזין

סירי שוקולד דה קרם

סירי שוקולד דה קרם
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל סירי שוקולד דה קרם. והוא יספק כ 2 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 1678 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 126 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %37 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. גשו לסופר וקנו חלב הומוגני, שמנת כבדה, מלח כשר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הסוכר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות סוכר ללא סוכר מחיטה מלאה כקינוח. נסו סירי שוקולד דה קרם, סירי שוקולד דה קרם, ו סירי שוקולד דה קרם (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 177°.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
שים את השוקולד והמלח בקערה חסינת חום בינונית. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
3
בסיר בינוני, לשלב את החלב, שמנת וסוכר. מביאים לרתיחה נמוכה, ערבוב כדי לפזר את הסוכר.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
4
יוצקים את התערובת החמה בשלוש תוספות על השוקולד, ערבוב בין כל תוספת לשלב.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
5
תן לתערובת השוקולד להתקרר לטמפרטורת החדר, כ -30 דקות; מדחום שנקרא מיידית צריך לרשום 21° עד75.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
6
להביא קומקום גדול של מים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
7
בקערה נפרדת, לטאטא יחד את הביצים וחלמון ביצה. השתמש בבלנדר מקצף או טבילה כדי לשלב אותם עם תערובת שוקולד מקורר לעשות פודינג.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
בלנדר טבילהבלנדר טבילה
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
8
יוצקים את תערובת פודינג דרך מסננת בסדר רשת לתוך קערה נקייה 4 כוס עם זרבובית, כגון כוס מדידה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אווירסוכריות ראש אוויר
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
9
מחלקים שמונה עשר צנצנות 2-אונקיה או תשע 4-אונקיה ramekins בין שני 9-by-13 אינץ מחבתות קלייה.
ציוד שתשתמש בו
שעועית קנלוני, סחוטהשעועית קנלוני, סחוטה
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
10
יוצקים את תערובת פודינג לתוך צנצנות לבסיס הצוואר או לחלק בין ramekins. בזהירות לשפוך מים חמים לתוך המחבתות כדי להגיע שליש הדרך במעלה הצדדים של פודינג. מכסים כל מחבת בחוזקה בנייר כסף.
מרכיבים שתצטרך
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
11
מניחים כל מחבת על מדף תנור ואופים במשך 20 דקות, ולאחר מכן לפתוח בזהירות כל כיסוי (הרחק מהפנים שלך) כדי לשחרר קצת קיטור. לכסות מחדש את המחבתות ולאפות עוד 10 דקות. לשחרר את האדים ולאחר מכן להתאושש ולאפות עד פודינג הם המשרד, על 20 דקות יותר. (כל התהליך צריך לקחת בערך 35 עד 40 דקות בסך הכל עבור שני הגדלים.)
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
12
בזהירות להעביר את המחבתות למדף חוט ולחשוף. השאירו את הפודינג במים החמים כדי להתקרר במשך 15 או 20 דקות, ולאחר מכן לנגב כל כוס נקייה. מכסים כל מנה עם עפעפי צנצנת או פלסטיק ומקררים את סירי de crème עד שהם קרים לחלוטין, על 2 עד 3 שעות.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
13
מגישים מקושטים עם מנה של קצפת וצורם שוקולד. אלה ישמרו במקרר, מכוסה, עד 3 ימים.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת