קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות2
ציון בריאות23
מגזין

סירי שוקולד דה קרם

סירי שוקולד דה קרם
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל סירי שוקולד דה קרם. והוא יספק כ 2 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 1678 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 126 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %37 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. גשו לסופר וקנו חלב הומוגני, שמנת כבדה, מלח כשר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הסוכר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות סוכר ללא סוכר מחיטה מלאה כקינוח. נסו סירי שוקולד דה קרם, סירי שוקולד דה קרם, ו סירי שוקולד דה קרם (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 177°.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
שים את השוקולד והמלח בקערה חסינת חום בינונית. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
בסיר בינוני, לשלב את החלב, שמנת וסוכר. מביאים לרתיחה נמוכה, ערבוב כדי לפזר את הסוכר.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
4
יוצקים את התערובת החמה בשלוש תוספות על השוקולד, ערבוב בין כל תוספת לשלב.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
5
תן לתערובת השוקולד להתקרר לטמפרטורת החדר, כ -30 דקות; מדחום שנקרא מיידית צריך לרשום 21° עד75.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
6
להביא קומקום גדול של מים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
7
בקערה נפרדת, לטאטא יחד את הביצים וחלמון ביצה. השתמש בבלנדר מקצף או טבילה כדי לשלב אותם עם תערובת שוקולד מקורר לעשות פודינג.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
בלנדר טבילהבלנדר טבילה
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
8
יוצקים את תערובת פודינג דרך מסננת בסדר רשת לתוך קערה נקייה 4 כוס עם זרבובית, כגון כוס מדידה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אווירסוכריות ראש אוויר
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
9
מחלקים שמונה עשר צנצנות 2-אונקיה או תשע 4-אונקיה ramekins בין שני 9-by-13 אינץ מחבתות קלייה.
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
10
יוצקים את תערובת פודינג לתוך צנצנות לבסיס הצוואר או לחלק בין ramekins. בזהירות לשפוך מים חמים לתוך המחבתות כדי להגיע שליש הדרך במעלה הצדדים של פודינג. מכסים כל מחבת בחוזקה בנייר כסף.
מרכיבים שתצטרך
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
11
מניחים כל מחבת על מדף תנור ואופים במשך 20 דקות, ולאחר מכן לפתוח בזהירות כל כיסוי (הרחק מהפנים שלך) כדי לשחרר קצת קיטור. לכסות מחדש את המחבתות ולאפות עוד 10 דקות. לשחרר את האדים ולאחר מכן להתאושש ולאפות עד פודינג הם המשרד, על 20 דקות יותר. (כל התהליך צריך לקחת בערך 35 עד 40 דקות בסך הכל עבור שני הגדלים.)
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
12
בזהירות להעביר את המחבתות למדף חוט ולחשוף. השאירו את הפודינג במים החמים כדי להתקרר במשך 15 או 20 דקות, ולאחר מכן לנגב כל כוס נקייה. מכסים כל מנה עם עפעפי צנצנת או פלסטיק ומקררים את סירי de crème עד שהם קרים לחלוטין, על 2 עד 3 שעות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
13
מגישים מקושטים עם מנה של קצפת וצורם שוקולד. אלה ישמרו במקרר, מכוסה, עד 3 ימים.
מרכיבים שתצטרך
קליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונליקליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונלי
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים