סירי שוקולד דה קרם
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל סירי שוקולד דה קרם. והוא יספק כ 2 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 1678 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 126 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %37 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. גשו לסופר וקנו חלב הומוגני, שמנת כבדה, מלח כשר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הסוכר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות סוכר ללא סוכר מחיטה מלאה כקינוח. נסו סירי שוקולד דה קרם, סירי שוקולד דה קרם, ו סירי שוקולד דה קרם (מתכונים דומים).
הוראות
שים את השוקולד והמלח בקערה חסינת חום בינונית. תניח בצד.
בסיר בינוני, לשלב את החלב, שמנת וסוכר. מביאים לרתיחה נמוכה, ערבוב כדי לפזר את הסוכר.
יוצקים את התערובת החמה בשלוש תוספות על השוקולד, ערבוב בין כל תוספת לשלב.
תן לתערובת השוקולד להתקרר לטמפרטורת החדר, כ -30 דקות; מדחום שנקרא מיידית צריך לרשום 21° עד75.
להביא קומקום גדול של מים לרתיחה.
בקערה נפרדת, לטאטא יחד את הביצים וחלמון ביצה. השתמש בבלנדר מקצף או טבילה כדי לשלב אותם עם תערובת שוקולד מקורר לעשות פודינג.
יוצקים את תערובת פודינג דרך מסננת בסדר רשת לתוך קערה נקייה 4 כוס עם זרבובית, כגון כוס מדידה גדולה.
מחלקים שמונה עשר צנצנות 2-אונקיה או תשע 4-אונקיה ramekins בין שני 9-by-13 אינץ מחבתות קלייה.
יוצקים את תערובת פודינג לתוך צנצנות לבסיס הצוואר או לחלק בין ramekins. בזהירות לשפוך מים חמים לתוך המחבתות כדי להגיע שליש הדרך במעלה הצדדים של פודינג. מכסים כל מחבת בחוזקה בנייר כסף.
מניחים כל מחבת על מדף תנור ואופים במשך 20 דקות, ולאחר מכן לפתוח בזהירות כל כיסוי (הרחק מהפנים שלך) כדי לשחרר קצת קיטור. לכסות מחדש את המחבתות ולאפות עוד 10 דקות. לשחרר את האדים ולאחר מכן להתאושש ולאפות עד פודינג הם המשרד, על 20 דקות יותר. (כל התהליך צריך לקחת בערך 35 עד 40 דקות בסך הכל עבור שני הגדלים.)
בזהירות להעביר את המחבתות למדף חוט ולחשוף. השאירו את הפודינג במים החמים כדי להתקרר במשך 15 או 20 דקות, ולאחר מכן לנגב כל כוס נקייה. מכסים כל מנה עם עפעפי צנצנת או פלסטיק ומקררים את סירי de crème עד שהם קרים לחלוטין, על 2 עד 3 שעות.
מגישים מקושטים עם מנה של קצפת וצורם שוקולד. אלה ישמרו במקרר, מכוסה, עד 3 ימים.