סכין ומזלג כריכי חזה עוף צלויים
המתכון סכין ומזלג כריכי חזה ברביקיו מוכן בסביבות 4 שעות ו -10 דקות וזה בהחלט עצום חלב חינם ומתאים לאוהבי מזון יהודי. והוא יספק כ 10 מנות. מנה זו מכילה סביב 32 גרם חלבון 11 גרם של שומן, וסך הכל 364 קלוריות. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חנוכה. גשו לסופר וקנו גלילי צוללת, בירה, רוטב צ'ילי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. מתכונים דומים: כריכי סלט ביצים עם סכין ומזלג עם עירית, ירקות צלויים מזלג וסכין, ו מרק סכין ומזלג איטלקי.
הוראות
מניחים חצי טבעות בצל בתחתית תנור חשמלי איטי 4 ליטר. לקצץ שומן מבשר, לחתוך לחתיכות גדולות כדי להתאים בישול איטי; מפזרים פלפל ומלח. לדלות בשר בקמח; מקום על גבי בצל, זרועים כל קמח שנותר.
מוסיפים את מחצית הבצל הנותרת.
מערבבים רוטב צ ' ילי והבא 4 מרכיבים בקערה בינונית, ערבוב טוב.
יוצקים על תערובת בשר. מכסים ומבשלים על 4 עד 5 שעות או עד הבשר רך.
הסר בריסקט, ולהחליף כיסוי סיר איטי.
בשר לגרוס, באמצעות 2 מזלגות; להחזיר בשר לנוזל חם בבישול איטי, ערבוב טוב. תערובת בשר כפית מעל חצאים רול קלוי.