סלאו פטה של פייג' עשוי להיות בדיוק התוספת שאתה מחפש. , מתכון זה מכסה 10% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 128 קלוריות , 5 גרם חלבון ו -10 גרם שומן . מתאים ל-8 מנות. אם יש לכם גבינת פטה, תערובת סלאו של אנג'ל שיער, בצל ירוק, וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה אהוב על 9 אוכלי אוכל וטבחים. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא גלוטן, צמחונית לקטו אובו ותזונה ראשונית . זה יהיה להיט באירוע הרביעי של יולי שלך. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות . אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 55% , שהוא מוצק. נסו את תבשיל Tater Tot Paige , סלמון עלום בתנור א-לה פייג' (רייצ'ל ריי) , וסלמון עלום בתנור א-לה פייג' עם שמיר, בצל וידאלי ומלפפון (מתכונים דומים).
הוראות
1
לזרוק כרוב ובצל ירוק קצוץ יחד בקערה גדולה; לְהַפְרִישׁ.
מרכיבים שתצטרך
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
ל-1 אננס
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
בקערה נפרדת, טורפים לאט שמן לתוך חומץ.
מרכיבים שתצטרך
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
מוסיפים מים, שום, מלח, פלפל ותיבול איטלקי, ומקציפים עד לקבלת תערובת אחידה. זורקים כרוב עם רוטב וגבינת פטה. מכסים ומקררים 15 דקות או יותר כדי לאפשר לטעמים להתפתח.