קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 50 דק.
מנות3
ציון בריאות34
מגזין

סלומון מעושן ומאודה Rillettes

סלומון מעושן ומאודה Rillettes
תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d ' ouvre, אז תנו הזדמנות ל מעושן ו Rillettes סלמון מאודה. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה במנה זו יש: 1436 קלוריות, 54 גרם חלבון ו 115 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %44 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתאים ל-3 מנות. מתכון זה מ צ'או יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו שאלוט, מלח כשר, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו -50 דקות. נסו Rillettes סלמון חרוך ארקטי מעושן, סלומון מעושן Rillettes ויוגורט מקורר, ו ארטישוק מאודה עם ביצים עלומות וסלמון מעושן (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים את פילה הסלמון בצלחת רדודה ומתבלים בשני הצדדים עם מלח ופלפל נמדדים.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
פילה סלמוןפילה סלמון
2
מוסיפים את פרנו והופכים את הסלמון למעיל. מכסים את הצלחת בניילון נצמד ומקררים למשך 30 דקות. תהפוך את הסלמון ותכניס למקרר עוד 30 דקות.בינתיים, להבהיר את החמאה.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
PernodPernod
סלמוןסלמון
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
3
מניחים 2 מקלות של החמאה בסיר קטן להמיס על אש נמוכה מבלי לערבב. באמצעות כפית, לרפרף ולהשליך את שכבת קצף של מוצקי חלב צף על גבי.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
4
להעביר את החמאה הבהירה לקערה בינונית ולהניח בצד.כאשר הסלמון נעשה במרינדה, להביא 1 אינץ ' של מים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה במחבת בינונית. שימוש בידיים שלך, חבורה חתיכה ארוכה של נייר כסף כך שזה נראה כמו חבל. הפוך סליל מתוך חבל לסכל ולהגדיר אותו במחבת. להפחית את החום בינוני נמוך, למקם את פילה סלמון על גבי סליל רדיד, ויוצקים את המרינדה Pernod לתוך המחבת. מכסים במכסה הדוק ואדים עד שהבשר במרכז הסלמון הוא פשוט אטום, על 8 עד 10 דקות. (אם קיטור נשפך מתוך הצדדים של המחבת, להנמיך את החום.)
מרכיבים שתצטרך
חמאה מזוקקתחמאה מזוקקת
סלמוןסלמון
מרינדהמרינדה
PernodPernod
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
קערהקערה
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
5
להעביר את הסלמון לצלחת גדולה ולהניח בצד.להשליך את רדיד ונוזל, למחוק את המחבת, ולמקם אותו על חום בינוני. ממיסים 1 כף של החמאה הנותרת עד קצף.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
סלמוןסלמון
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
מחבתמחבת
6
מוסיפים את שאלוט, מתבלים במלח ופלפל לבן, ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד מתרכך, על 5 עד 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פלפל לבןפלפל לבן
שאלותשאלות
מלחמלח
7
הסר את המחבת מהחום והנח בצד.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
8
מניחים את 7 כפות הנותרים של חמאה בקערה בינונית, באמצעות מרית גומי, מועכים אותו לאורך הצדדים של הקערה ומערבבים עד חלקה. מערבבים בfrème fraîche עד בשילוב, ולאחר מכן להפריש.באמצעות הידיים שלך, לשבור את הסלמון מבושל לתוך גושים גדולים על קערה גדולה, להסיר ולזרוק כל עור ובשר אפור כהה (חלק זה של הדג יש טעם לא נעים יהיה discolor rillettes סיים שלך).
מרכיבים שתצטרך
קרם פרשקרם פרש
RillettesRillettes
חמאהחמאה
סלמוןסלמון
דגיםדגים
ציוד שתשתמש בו
מריתמרית
קערהקערה
9
מוסיפים את הסלמון המעושן, גרידת לימון, מיץ לימון, חלמונים, ושאלוט מבושל ומתבלים במלח ופלפל לבן. מערבבים בעדינות לשלב. מקפלים בתערובת חמאה-קרם fraîche עד בשילוב שווה ואת הסלמון נשבר לחתיכות קטנות יותר אבל כמה מרקם נשאר.מחלקים את rillettes בין 6 (5-אונקיה) צנצנות זכוכית או ramekins, עוזב על 1/3 אינץ ' של שטח בחלק העליון. להחליק את החלק העליון של rillettes עם מרית גומי או האצבעות שלך, לנגב את החישוקים צנצנת נקי, ומקרר חשוף עד צונן, על 1 שעה.באמצעות כל החמאה המקוררת, יוצקים שכבה זוגית (בערך 1/4 אינץ') על הרילטות כדי לכסות אותם לחלוטין. מכסים את הצנצנות או ramekins עם מכסים או ניילון לעטוף להכניס למקרר.כאשר מוכן לשרת (או צונן או בטמפרטורת החדר), להסיר ולהשליך את שכבת החמאה.
מרכיבים שתצטרך
חמאה מזוקקתחמאה מזוקקת
קרם פרשקרם פרש
סלמון מעושןסלמון מעושן
פלפל לבןפלפל לבן
מיץ לימוןמיץ לימון
גרידת לימוןגרידת לימון
חלמון ביצהחלמון ביצה
RillettesRillettes
שאלותשאלות
חמאהחמאה
סלמוןסלמון
מלחמלח
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
מריתמרית
10
מורחים את הרילטות על לחם, קרקרים, או קרוסטיני. (לאחר הסרת החמאה, ניתן לכסות ולקרר את הרילט למשך עד 2 ימים. Rillettes עם חמאה ללא פגע יכול להיות בקירור עד 1 שבוע.)
מרכיבים שתצטרך
מורחיםמורחים
קרקריםקרקרים
קרוסטיניקרוסטיני
חמאהחמאה
לחםלחם