סלט Chanterelle חם עם גרגר ביצים עלומות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל סלט Chanterelle חם עם גרגר ביצים עלומות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה זו מכילה כ 8 גר' של חלבון, 19 גרם של שומן, וסך הכל 230 קלוריות. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך חסה חמאה, עלי קורנית, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: סלט תרד חם עם ביצים רכות, Chanterelle ו Mangalitsa שפק פיצה, ו כרישה קלויה עם ביצים עלומות וסלט תרד חם.
הוראות
שלב 4 כפות שמן טימין בקערה גדולה. לחץ 2 garliccloves לתוך שמן עם כותש שום; לטאטא toblend.
להוסיף chanterelles ולזרוק למעיל.
ריסוס גיליון אפייה rimmed עם nonstickspray.
מורחים תערובת פטריות על הסדין.פטריות צלי עד רך, בוחשרכפול, כ 6 דקות.
חותכים שפק לרוחב לתוך 1/4 אינץ ' -thickstrips.
חום 1 שמן כף במחבתקטנהעל חום בינוני-גבוה.
להוסיף ספק; פריך sautéuntil, 4 דקות.
טוסט ג ' בטה פרוסות עד הזהב; לשפשף עם שן שום שנותר.
טפטוף עם שמן 1tablespoon. חצי כל פרוסה לאורך.
למלא מחבת גדולה עם מים ולהביא toboil.
הוסף 1/2 כפית מלח. לפצח ביצים, 1 ata זמן, לתוך custard כוס, ולאחר מכן להחליק ביצה ממעלה למים; להפחית את החום לנמוך. Poacheggs עד הלבנים נקבעים חלמונים הם softlyset, 3 עד 4 דקות.
בינתיים, לזרוק חסה וmâche בלימספיק ויניגרט למעיל. סלט תל על 6 צלחות. באמצעות כפית מחוררת, להסיר ביצהממים, טפיחה עם מגבות נייר לנוזל סופג, ומניחים על גבי סלטים.
Garnishwith פטריות וגרגר.
מניחים ciabattafingers סביב סלט ומגישים מיד.