סלט Farfalle
סלט Farfalle הוא חלב חינם ומספק כ 7 מנות. מנה זו מכילה סביב 14 גרם חלבון 6 גרם של שומן, וסך הכל 246 קלוריות. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו חצאי עגבניות, רצועות חזה עוף, פלפל, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: סלט Farfalle, סלט Fieri Farfalle, ו סלט טונה Farfalle.
הוראות
חותכים חצאי עגבניות יבשים לרצועות; מניחים בכוס מדידה נוזלית. מכסים במים רותחים; לתת לעמוד 15 דקות או עד רך.
ניקוז, שימור 1/4 כוס נוזל; להפריש.
הצמד את הקצוות הקשים של חניתות אספרגוס; להסיר קשקשים עם מקלף ירקות,אם תרצה.
חותכים אספרגוס לחתיכות 2 אינץ'; להפריש.
לבשל פסטה במים רותחים 10 דקות, השמטת מלח ושומן.
מוסיפים אספרגוס לפסטה רותחת; מרתיחים 2 דקות או עד פסטה ואספרגוס הם מכרז.
לנקז ולשטוף מתחת למים קרים עד קריר; לנקז שוב.
מערבבים פסטה, רצועות עגבניות מיובשות, נוזלי עגבניות שמורות, אספרגוס, פסטו, הנותרים 3 מרכיבים בקערה גדולה; לזרוק היטב. לְצַנֵן.