סלט אבוקדו, כוסברה ובצל לבן
גשו לסופר וקנו אבוקדו, הרים עלי כוסברה, שן שום, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן, ללא חלב, לקטו אובו צמחוני וטבעוני דיאטה. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 20 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון נהדר של 82%. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם סלט שעועית שחורה עם אבוקדו, עגבניות, בצל אדום וכוסברה, טאקו בקר מגורר עם אבוקדו, בצל וכוסברה, ו בס מפוספס עם כוסברה-סלט בצל.
הוראות
בקערת ערבוב גדולה מוסיפים את השום, מיץ הליים, הסוכר ושמן הזית. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם, ונותנים לו מטרפה מהירה לשילוב.
לפצל אבוקדו לשניים ולהסיר את הבור. כפית את הבשר, לשים על קרש חיתוך פרוסה לגושים.
מעבירים לקערת הגשה ומוסיפים את עלי הבצל והכוסברה.
מוסיפים את הוויניגרט וזורקים קלות לציפוי רגע לפני ההגשה.
יין מומלץ: שרדונה, סוביניון בלאן, Gruener Veltliner
שרדונה, סוביניון בלאן וגרונר ולטלינר הם הבחירות המובילות שלי לסלט. סוביניון בלאן וגרונר ולטלינר שניהם בעלי תווי הרבי המשלימים סלטים עם מספיק חומצה כדי להתאים לוויניגרטות טארט, בעוד שרדונה יכולה להיות בחירה טובה לרוטבי סלט שמנת. שלושת המקלות דורל כרם מקור שרדונה עם דירוג 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 50 דולר לבקבוק.
![שלושה מקלות דורל כרם מקור שרדונה]()
שלושה מקלות דורל כרם מקור שרדונה
זהב לבן בכוס עם ניחוחות של פריחת לימון ותאנה טרייה, יין זה מציע לקחת מרענן על כרם דורל. היין מותסס בביצי בטון, ומציג את המינרליות הייחודית של דורל לצד תחושת פה חלקה ועגולה. הזדקנות על השקיות בחביות נירוסטה מפתחת נוכחות חיך, פרי הדר טרי מחייה את היין. רמזים לאפרסק קיץ מדגישים את הגימור הארוך והעסיסי.