קושיבינוני
מוכן ב25 דק.
מנות4
ציון בריאות44
מגזין

סלט אבוקדו, סלק וארוגולה עם טרטין שבר

סלט אבוקדו, סלק וארוגולה עם טרטין שבר
סלט אבוקדו, סלק וארוגולה עם טרטין שבר הוא א לקטו אובו צמחוני ומספק כ 4 מנות. למנה העיקרית הזו יש 682 קלוריות, 18 גרם חלבון, ו 42 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. אם יש לך בזיליקום, אגוזי לוז, גבינת עיזים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. 29 אנשים מצאו שהמתכון הזה טעים ומשביע. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 25 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 94%, וזה נהדר. מתכונים דומים: סלט סלק, אבוקדו וארוגולה עם גרעיני חמנייה, סלט סלק, אבוקדו וארוגולה עם גרעיני חמנייה, ו סלט סלק, אבוקדו וארוגולה עם גרעיני חמנייה.

הוראות

1
מחממים פטם לחום גבוה. מרפדים תבנית בנייר כסף.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
לחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשהלחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשה
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
2
מערבבים את גבינת העיזים עם הבזיליקום בקערה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת עיזיםגבינת עיזים
באזיל!באזיל!
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
3
מורחים תערובת גבינה באופן שווה על ארבע פרוסות לחם.
מרכיבים שתצטרך
גבינהגבינה
מורחיםמורחים
לחםלחם
4
מניחים על תבנית אפייה מוכנה.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
5
מבשלים תחת פטם שחומם מראש עד שהגבינה החלה להזהיב, 3 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גבינהגבינה
ציוד שתשתמש בו
לחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשהלחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשה
6
מוציאים ומניחים בצד.
7
להכנת הוויניגרט מקציפים יחד את החרדל והחומץ בקערה קטנה עד לקבלת תערובת אחידה; מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם. יוצקים לאט שמן זית תוך הקצפה מתמדת עד שהרוטב חלק.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
ויניגרטויניגרט
שמן זיתשמן זית
חרדלחרדל
חומץחומץ
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
8
מניחים סלק קצוץ וירקות מעורבים לתוך קערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
ירקות מעורביםירקות מעורבים
סלקסלק
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
9
טפטוף ויניגרט מעל; לזרוק מעיל. מחלקים סלט על ארבע צלחות צוננות. למעלה עם אבוקדו ואגוזי לוז.
מרכיבים שתצטרך
ויניגרטויניגרט
אגוזי לוזאגוזי לוז
אבוקדואבוקדו
10
מגישים עם טארטינים גבינת עיזים.
מרכיבים שתצטרך
גבינהגבינה

יין מומלץ: שרדונה, סוביניון בלאן, Gruener Veltliner

שרדונה, סוביניון בלאן וגרונר ולטלינר הם הבחירות המובילות שלי לסלט. סוביניון בלאן וגרונר ולטלינר שניהם בעלי תווי הרבי המשלימים סלטים עם מספיק חומצה כדי להתאים לוויניגרטות טארט, בעוד שרדונה יכולה להיות בחירה טובה לרוטבי סלט שמנת. אתה יכול לנסות את ביוליו ויניארד קרנרוס שרדונה. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.4 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-22 דולר לבקבוק.
ביוליו ויניארד קרנרוס שרדונה
ביוליו ויניארד קרנרוס שרדונה
בסדר צהוב - ירוק זהב צבע. הפרי המפואר והקדמי מתבטא מאוד בניחוחות עשירים, דבש אגסים ותמצית וניל, עם גוונים של עשבי תיבול טריים ומרציפן. טעמים מלאים מאוד ושופעים חושפים משולבים, בדרך כלל קרנרוס, תפוח בשל ופירות אפרסקים בשילוב עם אלמנטים וניל-קינמון חריפים של אלון. הסיום הוא קרמי, עגול, וטעים, לא "צ ' רי" ולא שרף, האלון מאוזן היטב את הפרי החזק. זהו יין בעל מרקם מפואר, תמצית גבוהה; נייר כסף נהדר למנות דגים עשירות, עוף מלוח או צלי עגל.