סלט אגוזי לוז ואגס לוקח בערך 25 דקות מתחילתו ועד סופו. המתכון הזה מכסה 6% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 4 גרם חלבון, 16 גרם שומן, ובסך הכל 208 קלוריות. מתכון זה משמש 6. זה עובד גם כור ד ' אובר במחיר סביר. גשו לסופר וקנו חומץ בלסמי, דובדבנים, אגס, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. הוא הביא לך על ידי טעם של הבית. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן ולקטו אובו צמחוני דיאטה. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון ספוני של 35%, וזה די רע. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: סלט אגסים ואגוזי לוז, סלט סלרי, אגס ואגוזי לוז, ו כוסות גבינת גורגונזולה עם סלט ירוק אגס ואגוזי לוז.
הוראות
1
להלבשה מניחים במעבד מזון 1/3 כוס אגוזי לוז, 2 כפות בצל, מים, חומץ, סוכר, מלח, שום ופפריקה; מכסים ומעבדים עד לקבלת תערובת אחידה. תוך כדי העיבוד מוסיפים שמן בהדרגה בזרם יציב.
מרכיבים שתצטרך
אגוזי לוז
חסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפוי
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
1 תפוז, גרידה
20 פרוסות זוקיני דקות
ליקוריץ צהוב וירוק
1 כפית מלח היקורי מעושן
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)
2
בקערה גדולה שלבו ירקות סלט ובצל שנותר; מוסיפים 1/2 כוס רוטב וזורקים לציפוי. מחלקים בין שש צלחות סלט.
מרכיבים שתצטרך
ירוק
20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
מעל כל סלט אגס, גבינה, דובדבנים ואגוזי לוז שנותרו; מזלפים את הרוטב שנותר.
סלט בתפריט? נסה להתאים עם שרדונה, סוביניון בלאן וגרואנר וולטלינר. לסוביניון בלאן ולגרונר וולטלינר יש תווים רבי המשלימים סלטים עם מספיק חומצה כדי להתאים לוויניגרטות טארט, בעוד שרדונה יכול להיות בחירה טובה עבור רטבים לסלט שמנת. בחירת החתימה של פדרונצ ' לי שרדונה עם דירוג 4.4 מתוך 5 כוכבים נראית כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
בחירת חתימת פדרונצ ' לי שרדונה
תווי לימון, אגס ודבש עשירים בזר מובילים לטעמים טריים של תפוח, מאייר לימון ומנגו. התערובת של שני מגרשי השרדונה מוסיפה גם איכויות קדימה של פירות וגם מורכבות עץ אלון קלוי. מודגש על ידי חומציות בהירה, היין מסיים פריך עם גימור מתמשך ארוך.