סלט אורז בר
. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. אם יש לכם חומץ, בצל ירוק, מלח ופלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו סלט עוף ואורז בר: סלט ארוחת ערב לבבי ומתובל, סלט אורז בר, ו סלט אורז בר הטוב ביותר (מתכונים דומים).
הוראות
לבשל אורז על פי הוראות החבילה.
הסר מהחום והנח בצד להתקרר.
בקערה בינונית, לטאטא יחד את המיונז, חומץ, סוכר, מלח ופלפל. מערבבים באורז, טורקיה, בצל וענבים עד מצופה באופן שווה עם רוטב. מכסים ומקררים במשך 1 עד 2 שעות.
לפני ההגשה, מפזרים שקדים חתוכים על גבי הסלט.