סלט אורז זעפרן
סלט אורז זעפרן עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 6 גר' של חלבון, 24 גרם של שומן, וסך הכל 462 קלוריות. אם יש לך אספרגוס חניתות, מלח נרפא זיתים, שמן זית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. נסו אורז זעפרן או אורז קיסרי, איך לעשות אורז זעפרן, המרכיב הסודי (זעפרן): זעפרן אורז תפוז פילאף עם אורזו וצנוברים, ו סלט שרימפס זעפרן (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
שמן חום בסיר בינוני על סורגים של גריל או מבערים בצד.
מוסיפים בצל ושום ומבשלים עד רך.
מוסיפים את האורז ומערבבים כדי לצפות את גרגרי האורז עם השמן.
מניחים את המים בסיר קטן ומביאים לרתיחה.
מוסיף את הזעפרן לתערובת הבצל ולתת לרתיחה 1 דקה.
מוסיפים את המים הרותחים לאורז, מערבבים, מוסיפים מלח ופלפל ומביאים לרתיחה. להפחית את החום בינוני נמוך, לכסות את הסיר ולתת לבשל 12 עד 14 דקות או עד האורז הוא רק מבושל.
תן לאורז לשבת, מכוסה במשך 5 דקות ואז להתפיח עם מזלג.
מעבירים את האורז לקערה גדולה ומוסיפים את האספרגוס, פלפלים, זיתים ועשבי תיבול.
טפטוף עם שמן זית כתית מעולה וכמה כפות של חומץ שרי מיושן.
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.