סלט אורז חום Herbed עם תירס, פול ואפונה עשוי להיות התוספת שחיפשתם. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון טבעוני יש 384 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 8 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. אם יש לך אורז חום קצר גרגר, אפונה, מיץ תפוזים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. עם כפית ציון של 80% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: סלט שעורה עם חומוס, פול שעועית & אפונה, סלט אורז עם פול ופיסטוקים, ו סלט אורז עם פול ופיסטוקים.
הוראות
1
בסיר בינוני, חום 1 כף שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
2
מוסיפים את הבצל ומבשלים על חום נמוך בינוני עד מתרכך, על 7 דקות. מערבבים את האורז, ואז מוסיפים את חלב האורז ומים ומביאים לרתיחה. מכסים ומבשלים על אש נמוכה עד שהנוזל נספג והאורז רך, כ -35 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3
להעביר את האורז לקערה גדולה ולתת מגניב לטמפרטורת החדר, ערבוב כמה פעמים.
מרכיבים שתצטרך
4
בינתיים, בסיר בינוני של מים מלוחים רותחים, לבשל את התירס עד רק רך, על 3 דקות. באמצעות כפית מחוררת, להעביר את התירס לקערה רדודה. חזור עם האפונה, ואז fava שעועית, בישול אותם במשך כ 2 דקות. לקלף את פול ה-fava.
מרכיבים שתצטרך
5
בקערה קטנה, לשלב את מיץ התפוזים עם חומץ, טבסקו ואת 2 כפות הנותרים של שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
6
מוסיפים את הבזיליקום ואת הטרגון ומתבלים במלח. מקפלים את התירס, אפונה, פאבות, בצל ירוק וצנוניות לתוך אורז מקורר.
מרכיבים שתצטרך
7
מוסיפים את הרוטב לאורז וזורקים למעיל. מתבלים במלח.
מרכיבים שתצטרך
8
מורחים את ארוגולה על מגש, כפית את סלט האורז על גבי ומגישים.