קושיבינוני
מוכן ב33 דק.
מנות6
ציון בריאות21
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםסלט
מגזין

סלט איטלקי מעורב

סלט איטלקי מעורב
סלט איטלקי מעורב נטול גלוטן, ומספק כ 6 מנות. במנה עיקרית זו יש 282 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 14 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך עגבניות, שעועית גרבנזו, מלח ופלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזאת. הכנת המנה לוקחת כ 33 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 64%. מתכונים דומים: סלט ירוק מעורב עם ויניגרט איטלקי, סלט איטלקי מעורב עם פלפלים אדומים קלויים תוצרת בית, צנוברים ופרמז מגולח, ו ירקות מעורבים איטלקיים.

הוראות

1
מחממים את השמן במחבת בינונית כבדה על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
2
מוסיפים את הנקניק ומבשלים עד חום ומבשלים דרך, לשבור את הנקניק לחתיכות בגודל ביס, על 5 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
נקניקנקניק
3
תעביר את הנקניקייה לצלחת. מגניב לטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
נקניקנקניק
4
קוצצים ומשלבים את החסה, עגבניות, גבינה ונקניקיה מבושלת בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייהעגבנייה
חסהחסה
נקניקנקניק
גבינהגבינה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
5
מוסיפים שעועית ומספיק ויניגרט למעיל. מתבלים את הסלט במלח ופלפל, לפי הטעם, ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
ויניגרטויניגרט
שעועיתשעועית