סלט איטלקי מעורב נטול גלוטן, ומספק כ 6 מנות. במנה עיקרית זו יש 282 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 14 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך עגבניות, שעועית גרבנזו, מלח ופלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזאת. הכנת המנה לוקחת כ 33 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 64%. מתכונים דומים: סלט ירוק מעורב עם ויניגרט איטלקי, סלט איטלקי מעורב עם פלפלים אדומים קלויים תוצרת בית, צנוברים ופרמז מגולח, ו ירקות מעורבים איטלקיים.
הוראות
1
מחממים את השמן במחבת בינונית כבדה על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
2
מוסיפים את הנקניק ומבשלים עד חום ומבשלים דרך, לשבור את הנקניק לחתיכות בגודל ביס, על 5 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
נקניק
3
תעביר את הנקניקייה לצלחת. מגניב לטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
נקניק
4
קוצצים ומשלבים את החסה, עגבניות, גבינה ונקניקיה מבושלת בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה
חסה
נקניק
גבינה
ציוד שתשתמש בו
קערה
5
מוסיפים שעועית ומספיק ויניגרט למעיל. מתבלים את הסלט במלח ופלפל, לפי הטעם, ומגישים.