סלט אננדה קיסר עם פנקייק קמח תירס-חומוס יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 17 גרם חלבון 10 גרם של שומן, וסך הכל 286 קלוריות. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לך גבינת פרמזן, חסה קרחון, חלב חמאה, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חלב-חמאה כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו חומוס קלוי ופיתות סלט קיסר שום, פנקייק באמצעות קמח תירס כחול וכתום-שונה וטעים, ו פנקייק חומוס ג'מבו (מתכונים דומים).
הוראות
1
הפוך גבינת יוגורט
מרכיבים שתצטרך
גבינה
יוגורט
2
קו מסננת בסדר רשת עם שכבה כפולה cheesecloth ומניחים מעל קערה בינונית.
ציוד שתשתמש בו
2 כפיות מלח כשר מחולק ועוד לזילוף
מסננת
קערה
3
להעביר יוגורט מסננת, ואז למשוך ולקשור יחד קצוות של cheesecloth, גלישת יוגורט לצרור. מכסים בניילון נצמד ומאפשרים לנקז במקרר לפחות 8 שעות או לילה. זרוק נוזל.
מרכיבים שתצטרך
יוגורט
עוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיק
2 כפיות מלח כשר מחולק ועוד לזילוף
מסננת
4
בקערה בינונית, מערבבים יחד יוגורט סחוט, צ ' ילה, בזיליקום, שום ומלח. מכסים ומקררים עד מוכן לשימוש. (גבינה ניתן להכין עד יומיים מראש ומקורר.)
מרכיבים שתצטרך
גבינה
שום
יוגורט
באזיל!
פלפל צ ' ילי
מלח
ציוד שתשתמש בו
קערה
5
הפוך ההלבשה
6
בבלנדר, לשלב בצל, פרמזן, צלפים, חומץ, ורוטב ווסטרשייר. להתמזג עד חלקה, ואז עם המנוע פועל, בהדרגה להוסיף שמן זית להתמזג עד מלא emulsified. מערבבים במלח ולהעביר מיכל שאינו מגיב, אטום. מקררים לפחות 1 שעה ועד 3 ימים.
מרכיבים שתצטרך
רוטב ווסטרשייר
שמן זית
פרמזן
חומץ
צלפים
בצל
מלח
ציוד שתשתמש בו
בלנדר
7
הפוך קרוטונים
מרכיבים שתצטרך
קרוטונים
8
מטאטא Preheat.
ציוד שתשתמש בו
לחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשה
9
עבודה ב 2 קבוצות, לארגן פרוסות לחם על גיליון אפייה גדול rimmed מטגן, 3 אינץ ' מחום, עד הזהב, על 1 דקה לכל צד. לשפשף כל פרוסה משני הצדדים עם שום.
מרכיבים שתצטרך
שום
לחם
לשפשף תיבול יבש
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
10
חותכים כל פרוסה לקוביות 1 אינץ ' ולשמור חם עד מוכן לשימוש.
11
הפוך קרוטונים
מרכיבים שתצטרך
קרוטונים
12
ב כבד, 12 אינץ', מחבת nonstick מעל חום גבוה בינוני, חום שמן זית עד חם אבל לא מעשן.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
ציוד שתשתמש בו
מחבת
13
מוסיפים בצל ומטוגנים עד בצל שקוף, על 1 דקה. מערבבים בזיליקום ומבשלים 30 שניות יותר.
מרכיבים שתצטרך
בצל
באזיל!
14
הסר מהחום.
15
בקערה בינונית, להקציף יחד קמח חומוס, קמח תירס, אבקת אפייה, ומלח. בקערה קטנה, לטאטא יחד ביצה וחמאה.
מרכיבים שתצטרך
קמח חומוס
אבקת אפייה
חלב-חמאה
קמח תירס
מלח
ביצה
ציוד שתשתמש בו
מקציף
קערה
16
מוסיפים למרכיבים יבשים ומערבבים בעדינות עד שהתערובת חלקה, ואז מקפלים בעדינות בצל ובזיליקום מטוגנים.
מרכיבים שתצטרך
באזיל!
בצל
17
תן לבלילה לנוח בטמפרטורת החדר 15 דקות.
18
לנגב מחבת נקי וחום על חום מתון עד טיפת מים ירד לתוך רוחש פאן.
מרכיבים שתצטרך
מים
ציוד שתשתמש בו
מחבת
19
יוצקים בבלילה ומבשלים, מתהפכים פעם אחת, עד חום זהוב בהיר משני הצדדים, 3 עד 4 דקות לכל צד.
20
מעבירים פנקייק ללוח חיתוך וחותכים לרבעים.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוך
21
כדי להרכיב ולשרת
22
בקערה גדולה, לזרוק יחד חסה, רוטב, קרוטונים. מחלקים סלט בין 4 צלחות בינוניות. מעל כל תלולית עם טריז פנקייק 1 ו 1/4 של גבינת יוגורט. באמצעות מקלף ירקות, לגלח תלתלים של פרמזן על גבי כל סלט.