סלט ארוגולה עם אגוזי פקאן מסוכרים נטול גלוטן, וצמחוני תוספת. מתאים ל-6 ומחירו 78 סנט למנה מנות. מנה אחת מכילה 117 קלוריות, 2 גרם חלבון, ו 9 גרם שומן. מתכון זה מן הטעם של הבית יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו מיץ לימון, חמאה, סוכר, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 25 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 36%. הציון הזה לא כל כך מרהיב. נסו סלט שדה עם ויניגרט הדרים ופקאן סוכר, סלט שדה עם ויניגרט הדרים ופקאן סוכר, ו סלט ארוגולה עם בייקון ופקאן (מתכונים דומים).
הוראות
1
במחבת כבדה קטנה ממיסים חמאה.
מרכיבים שתצטרך
גרוטאות טריות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
2
מוסיפים אגוזי פקאן; מבשלים על אש בינונית עד קלוי, כ -4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
16 ופלים מיניאטוריים של וניל
3
מפזרים סוכר; מבשלים ומערבבים 2-4 דקות או עד שהסוכר נמס.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלי
4
מורחים על נייר כדי להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
5
בקערת סלט גדולה שלבו את החסה, הארוגולה, השומר והעגבניות. בצנצנת עם מכסה צמוד, שלבו את שאר החומרים; לנער היטב.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
חזה עוף רוטיסרי
פלפלי צ'ילי סראנו או חלפיניו גדול אחד, ללא גרעינים וקצוץ
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס