סלט ארוגולה עם גורגונזולה מטוגן
סלט ארוגולה עם Gorgonzola מטוגן עשוי להיות רק את המנה בצד אתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 11 גר' של חלבון, 23 גרם של שומן, וסך הכל 301 קלוריות. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם ארוגולה קרועה בגסות, ציפורן שום, ביצה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו-27 דקות. 2 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. נסו סלט ארוגולה עם אגסים וגורגונזולה, סלט תאנה וארוגולה בגריל עם טוסטים של גורגונזולה, ו כתום, בצל אדום, סלט גורגונזולן וארוגולה (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מערבבים את Gorgonzola במעבד מזון עד חלקה וקרם, מגרד את הצדדים של קערת העבודה מדי פעם. באמצעות 1 כפית מעוגלת של גבינה לכל אחד, טופס את הגבינה לתוך 18 (1 אינץ') כדורים. עבודה בקבוצות, מעיל את הכדורים עם הביצה ואז עם פירורי הלחם. חזור על ציפוי הכדורים בפירורי הביצה והלחם. מסדרים את הכדורים על תבנית אפייה קטנה. מכסים ומקררים עד קר, לפחות 2 שעות או לילה.
לטאטא את מיץ לימון, שום, קליפת לימון בקערה בינונית כדי להתמזג. בהדרגה לטאטא בשמן 1/3 כוס. מתבלים את הרוטב, לפי הטעם, עם מלח ופלפל. תניח את התחבושת בצד.
הוסף מספיק שמן לסיר קטן כבד לבוא 2 אינץ ' את הצדדים של המחבת.
מחממים את השמן על חום בינוני. בשלב זה, להסיר את כדורי Gorgonzola המקוררים מהמקרר. עבודה בקבוצות, להוסיף את הכדורים הקרים לשמן חם ומטגנים רק עד חום זהוב, על 20 שניות. (זה חיוני כי כדורי Gorgonzola להיות קרים כאשר הם הולכים לתוך השמן, אחרת הם יתפרקו בשמן. אם הם מתחילים להתחמם בכל נקודה, להחזיר אותם למקרר כדי המשרד לגבות.) באמצעות כפית מחוררת, להעביר את הכדורים המטוגנים מגבות נייר לניקוז.
לזרוק את ארוגולה בקערה גדולה עם מספיק רוטב למעיל. מתבלים את הסלט, לפי הטעם, במלח ופלפל. תלוש את הסלט על צלחות. למעלה סלטים עם כדורי Gorgonzola מטוגנים חמים ומגישים מיד.