סלט ארטישוק אספרגוס
סלט ארטישוק אספרגוס נטול גלוטן,, חלב חינם, לקטו אובו צמחוני, וכל 30 מתאבנים. מנה אחת מכילה 169 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 11 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. אם יש לכם אבקת שום, שמן זית כתית מעולה, לבבות ארטישוק במרינדה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. זמן הכנת המתכון כ 22 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון מקום improvable של 0%. מתכונים דומים: סלט ארטישוק-אספרגוס, סלט ארטישוק ואספרגוס, ו ארטישוק, אדממה וסלט אספרגוס.
הוראות
משרים את שאלוט פרוס במיץ לימון כפי שאתה להתכונן לעשות את שאר הסלט.
כדי לצלות את האספרגוס, מחממים את התנור ל 204°. מעיל את חניתות אספרגוס עם 1 כף שמן זית, ומלח אותם היטב.
שכב בשכבה אחת במחבת קלייה מרופדת בנייר כסף, ומבשל במשך 8-10 דקות עד משחימים קלות ומכרז מזלג.
כדי לצלות את האספרגוס, להכין את גריל פחם או גז לחום ישיר גבוה. מעיל את האספרגוס עם 1 כף שמן זית ומפזרים מלח. גריל אותם עד חרוך יפה מזלג מכרז, בין 5 עד 10 דקות.
הסר את האספרגוס מהתנור או הגריל וחותכים לחתיכות בגודל ביס.
שים את האספרגוס ואת כל שאר החומרים לתוך קערה גדולה ומערבבים לשלב.
הוסף כמה שיותר נוזל marinating מן ארטישוק jarred כמו שאתה אוהב.
מגישים צונן או בטמפרטורת החדר.