קושירגיל
מוכן ב20 דק.
מנות4
ציון בריאות38
מגזין

סלט אשכוליות אבוקדו (אנסלאדה דה פלטה וטורוניה)

סלט אשכוליות אבוקדו (אנסלאדה דה פלטה וטורוניה)
סלט אשכוליות אבוקדו (אנסלאדה דה פלטה וטורוניה) עשוי להיות מתכון טוב להרחבת קופסת המתכונים שלך. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 4 גרם חלבון, 32 גרם שומן, ובסך הכל 418 קלוריות. 1 אדם התרשמו מתכון זה. אם יש לכם שמן זית, אבוקדו הס, מיץ ליים וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 20 דקות. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן, ללא חלב, פליאוליתית ולקטו אובו צמחוני דיאטה. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 72%. הציון הזה די טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: סלט אבוקדו (אנסלדה דה אגואקטה), סלט עגבניות ואבוקדו (אנסלאדה דה אגואקט ו טומטה), ו סלט אבוקדו קובני, גרגיר נחלים ואננס (אנסלאדה דה אגואקטה, ברו, י פיאצה).

הוראות

1
חותכים את שני הקצוות מהאשכוליות ועומדים את האשכוליות על קרש חיתוך. בעזרת סכין חיתוך, גזרו את הקליפה והגוש הלבן מהאשכוליות, והסירו כמה שפחות מבשר האשכולית. עובדים על קערה, חותכים את הקטעים נקיים מהקרום, נותנים לקטעים לרדת לקערה. לאחר שחתכתם את כל הקטעים, סחטו את כל המיץ מהקרומים לקערה. מקררים את הקטעים במיץ עד הצורך, עד 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
קמצוץ מלח, ועוד עבור זכוכית זכוכיתקמצוץ מלח, ועוד עבור זכוכית זכוכית
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
רגע לפני ההגשה חותכים את האבוקדו לשניים, מסירים את הבור ומקלפים את החצאים. פורסים כל חצי לאורכו ל -6 פרוסות דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 קילו חזה הודו1/2 קילו חזה הודו
3
מסננים את האשכולית ושומרים את המיץ (לסלט, אם משתמשים בו, או כפינוק לטבח).
מרכיבים שתצטרך
קמצוץ מלח, ועוד עבור זכוכית זכוכיתקמצוץ מלח, ועוד עבור זכוכית זכוכית
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
4
מוסיפים את האבוקדו לאשכולית יחד עם הזיתים ומיץ הליים. זורקים בעדינות לערבוב, תוך הוספת מספיק שמן זית לציפוי האבוקדו. מתבלים, לפי הטעם, במלח ופלפל וזורקים שוב. אם תרצו, השתמשו במעט ממיץ האשכוליות השמור כדי להוסיף מעט זינג לסלט.
מרכיבים שתצטרך
2 אונקיות מיץ אשכוליות אודם2 אונקיות מיץ אשכוליות אודם
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
קמצוץ מלח, ועוד עבור זכוכית זכוכיתקמצוץ מלח, ועוד עבור זכוכית זכוכית
1 תות, קלוף1 תות, קלוף
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
1/2 קילו חזה הודו1/2 קילו חזה הודו
יכול שעועית מחודשת וצ'ילי ירוקיכול שעועית מחודשת וצ'ילי ירוק

יין מומלץ: שרדונה, סוביניון בלאן, Gruener Veltliner

סלט עובד ממש טוב עם שרדונה, סוביניון בלאן וגרונר ולטלינר. סוביניון בלאן וגרונר ולטלינר שניהם בעלי תווי הרבי המשלימים סלטים עם מספיק חומצה כדי להתאים לוויניגרטות טארט, בעוד שרדונה יכולה להיות בחירה טובה לרוטבי סלט שמנת. יין אחד שתוכלו לנסות הוא מקולי גפן ישן זינפנדל. יש לו 4.7 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 52 דולר.
מקאולי אולד ויין זינפנדל
מקאולי אולד ויין זינפנדל
עם זר פטל ראשוני ונימה חוזרת של מייפל, זהו יין בעל גוף מלא עם רעננות וחומציות. יש בו שכבה מזמינה של תבלינים ורמזים לפאי דובדבנים טריים. גבוהה-חוט איזון פעולה של שוקל ורעננות.תערובת: 92% זינפנדל, 8% פטיט סירה