סלט בולגור, תמרים וקלמנטיין
סלט Bulgur חיטה, תאריך & קלמנטיין יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את הרפרטואר של המנה העיקרית שלך. מנה אחת מכילה 867 קלוריות, 31 גר' של חלבון, ו 26 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %48 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 2 מנות. אם יש לך קלמנטינות, allspice הקרקע, מיץ לימון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. 100 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 15 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב מוצרי חלב חינם, לקטו אובו צמחוני, ותפריט טבעוני. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף יוצא מן הכלל של 99%. מתכונים דומים: חמאת בוטנים & תאריך" ג'לי " בולגור חיטה, סלט Bulgur שקדים ותאריך עם Sofrito, ו סלט חיטה בולגור.
הוראות
שים את הבורגור חיטה ותבלינים בקערה גדולה, מתבלים במלח ויוצקים מעל 140 מ " ל מים רותחים. לכסות עם סרט נצמדות ולהשאיר לשבת במשך 10 דקות. מוך עם מזלג, ולאחר מכן להוסיף את התאריכים הקצוצים, פטרוזיליה, חומוס ורוב השקדים.
יוצקים את מרכיבי ההלבשה לצנצנת זכוכית עם מכסה מצויד ומוסיפים קצת תיבול. לנער היטב לשפוך על הסלט.
ממש לפני האכילה, מערבבים את התרד דרך, העליון עם פרוסות קלמנטיין ולפזר עם השקדים הנותרים.
יין מומלץ: שרדונה, Gruener Veltliner, סוביניון בלאן
שרדונה, Gruener Veltliner, ו סוביניון בלאן הן אפשרויות נהדרות לסלט. לסוביניון בלאן ולגרונר יש גם תו הרבי המשלים סלטים עם מספיק חומצה כדי להתאים ויניגרט טארט, בעוד שרדונה יכול להיות בחירה טובה עבור רטבים סלט שמנת. אתה יכול לנסות שרדונה Coutses Les Grandes Xavier Monnot Bourgogne. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 30 דולר לבקבוק.
![Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardoneon]()
Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardoneon
שרדונה Les Grandes Coutures הוא משלוש חלקות הגובלות Meursault עם גפנים בגילאי 15 עד 51 שנים. קרקעות הם בעיקר argile (חימר), מביא משקל ומרקם זה Bourgogne Blanc.בציר 2015 מציג ניחוחות של מלון בשל, אגוזי לוז, פודינג לימון, ונוטים להיות רחב יותר ומרקם יותר מאשר יינות מכפרים שכנים. הזדקנות חביות עץ אלון צרפתי קטן משאיל הערות של טוסט ווניל.בורגונדי לבן, עם העושר שלה, מרקם, טעמים קלויים זוגות היטב עם דגים קלים רכיכה והוא יכול לאזן רטבים מבוססי שמנת. שרדונה בגיל אלון מאקלים חם מעניק את עצמו היטב לדגים בגריל, עמילנים, חמאה ואגוזים קלויים.