סלט בסגנון רוסי Niçoise עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את אוסף המנה העיקרית שלך. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 62 גרם חלבון 42 גרם של שומן, וסך הכל 783 קלוריות. ואינו מכיל גלוטן, מתכון pescatarian מגישה 4 . זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לך חזרת, תפוחי אדמה חדשים, ביצים קשות, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב השמנת הכבדה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,סופות שלג תוצרת בית עם ביצי חמאת בוטנים של ריס כקינוח. עם כפית ציון של 86% המנה הזו יוצאת מן הכלל. נסו סלט קוסקוס בסגנון Niçoise, סלט אורזו בסגנון ניסואז, ו סלט סלמון מעושן (בסגנון ניסואז) (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים התנור ל 42
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
לעטוף את הסלק בנייר כסף ואופים במשך כ 1 שעה, או עד רך כאשר פירסינג. כאשר מגניב מספיק כדי להתמודד, לקלף את הסלק ולחתוך אותם 2 על ידי 1/2 אינץ ' גפרורים או טריזים קטנים.