סלט בסגנון רוסי ניסואז
סלט בסגנון רוסי Niçoise עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את אוסף המנה העיקרית שלך. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 62 גרם חלבון 42 גרם של שומן, וסך הכל 783 קלוריות. ואינו מכיל גלוטן, מתכון pescatarian מגישה 4 . זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לך חזרת, תפוחי אדמה חדשים, ביצים קשות, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב השמנת הכבדה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,סופות שלג תוצרת בית עם ביצי חמאת בוטנים של ריס כקינוח. עם כפית ציון של 86% המנה הזו יוצאת מן הכלל. נסו סלט קוסקוס בסגנון Niçoise, סלט אורזו בסגנון ניסואז, ו סלט סלמון מעושן (בסגנון ניסואז) (מתכונים דומים).
הוראות
לעטוף את הסלק בנייר כסף ואופים במשך כ 1 שעה, או עד רך כאשר פירסינג. כאשר מגניב מספיק כדי להתמודד, לקלף את הסלק ולחתוך אותם 2 על ידי 1/2 אינץ ' גפרורים או טריזים קטנים.
מביאים סיר בינוני של מים מומלחים קלות לרתיחה.
מוסיפים את הפרפרים ומבשלים עד מכרז, על 4 דקות. באמצעות כף מחוררת, להעביר את השעועית למסננת ולשטוף תחת מים זורמים קרים; לטפוח יבש.
יוצקים את כל אבל 2 סנטימטרים של מים מהמחבת ולהגדיר סל ספינת קיטור בפנים.
מוסיפים את תפוחי האדמה ואת קיטור עד במכרז, על 18 דקות.
תן מגניב מעט, ולאחר מכן רבע תפוחי אדמה.
בקערה בינונית, לשלב את שאלוט, חזרת, חומץ, שמנת חמוצה וחרדל.
לטאטא בשמן, 1 כף בכל פעם, עד emulsified.
לטאטא את השמנת הכבדה ומתבלים במלח ופלפל.
רגע לפני ההגשה, מערבבים את השמיר לתוך ההלבשה. בקערה, לזרוק את הפורל המתפורר עם 1/4 כוס של ההלבשה והתל על 4 צלחות ארוחת ערב גדולות.
מקשטים כל מנה עם סלק, שעועית ירוקה, תפוחי אדמה, ביצים ועגבניות. להעביר את ההלבשה הנותרת בנפרד.
הפוך קדימה: ירקות ורוטב יכול להיות בקירור לילה.