סלט בקר תאילנדי
סלט בקר תאילנדי עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 290 קלוריות, 30 גרם חלבון ו 9g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם עלי כוסברה, מיץ ליים, סלט כרוב ברוקולי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב קליפת התפוז אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אוכמניות-Parfaits כתום כקינוח. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 77%. נסו סלט זעקות נמר (סלט בקר תאילנדי חריף), סלט בקר תאילנדי, ו סלט בקר תאילנדי (מתכונים דומים).
הוראות
שלב הראשון 8 מרכיבים במעבד מזון; תהליך עד חלקה.
שמן חום במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני גבוה.
מפזרים סטייק באופן שווה משני הצדדים עם פלפל ומלח.
מוסיפים סטייק למחבת; מבשלים 4 דקות בכל צד או עד לרמה הרצויה של doneness.
הסר סטייק מחבת; בואו לעמוד 5 דקות. פרוסת סטייק דקה.
מערבבים את הכרוב ואת שאר החומרים בקערה גדולה.
טפטוף תערובת סלואו עם תערובת כוסברה; לזרוק. מסדרים 2 כוסות תערובת סלט על כל אחד 4 צלחות; העליון כל מנה עם 3 אונקיות בשר.