סלט בקר תאילנדי מהיר
זה הוא זול למדי מתכון לאוהדים של אוכל אסייתי. הכנת המנה לוקחת כ 15 דקות. זה עובד היטב כמנה עיקרית. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו סלפיקון בשר טחון מהיר, סלט זעקות נמר (סלט בקר תאילנדי חריף), ו סלט בקר תאילנדי.
הוראות
שים את האטריות בקערה חסינת חום גדולה.
יוצקים מעל kettleful של מים ולהשאיר בערך 4 דקות עד התרכך.
מסננים במסננת ואז לשטוף מתחת למים קרים.
מחממים מחבת כבדה ללא מקל על חום גבוה. גזוז כל שומן מהסטייקים. כאשר חם, לצרוב את הסטייקים במשך 2-3 דקות בכל צד.
הסר מהחום ולהשאיר לנוח בזמן שאתה עושה את הסלט.
מערבבים יחד את מיץ הסיד, שמן צמחי ורוטב דגים, מוסיפים את רצועות הצ ' ילי ומערבבים אותו טוב.
מערבבים את נבטי שעועית, כוסברה ובזיליקום, ולאחר מכן מערבבים את תערובת הסיד וצ ' ילי.
דק לחתוך את הסטייקים לרצועות ולזרוק יחד עם מרכיבים אחרים. מחלקים את האטריות בין ארבע צלחות ולערום את סלט הבשר על גבי.
מגישים עם רוטב צ ' ילי מתוק, אם אתה רוצה.
יין מומלץ: שרדונה, Gruener Veltliner, סוביניון בלאן
שרדונה, Gruener Veltliner, ו סוביניון בלאן הם הבחירה העליונה שלי לסלט בשר תאילנדי. לסוביניון בלאן ולגרונר יש גם תו הרבי המשלים סלטים עם מספיק חומצה כדי להתאים ויניגרט טארט, בעוד שרדונה יכול להיות בחירה טובה עבור רטבים סלט שמנת. שרדונה חנה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 16 דולר לבקבוק.
חנה שרדונה
עם צבע של דבש מבריק קש זהוב, יין זה מביא ניחוחות של אפרסק בגריל, פאי אגס, עם קרמל,נבל, אננס. על החיך, פרוסת תפוח טרי עם קרום עוגה, קרמל, עוגת אגס, אפרסק בגריל, טוסט ובננה.