סלט ברוקולי שמנת של דונה לי
אם יש לכם שמן זית, מיונז, זרעי סלריוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. . מתכונים דומים: סלט ברוקולי שמנת, סלט ברוקולי שמנת, ו סלט שומר ברוקולי שמנת.
הוראות
מערבבים מיונז, חומץ, סוכר, זרעי סלרי, וחבילת תיבול אטריות ראמן בקערה; צ ' יל במקרר.
מחממים שמן זית ושמן שומשום במחבת מעל חום בינוני; מבשלים ומערבבים אטריות ראמן ושקדים עד קלוי, ערבוב לעתים קרובות, 3 עד 5 דקות.
מערבבים אטריות ראמן, שקדים, תערובת ברוקולי סלט כרוב, בצל, גרעיני חמניות, ורוטב בקערה; מערבבים למעיל.