קושירגיל
מוכן ב25 דק.
מנות6
ציון בריאות9
דיאטותללא לקטוז
סוגי מאכליםתוספות
אירועים4 ביוליקיץ
מגזין

סלט ברוקולי שמנת של דונה לי

סלט ברוקולי שמנת של דונה לי
אם יש לכם שמן זית, מיונז, זרעי סלריוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. . מתכונים דומים: סלט ברוקולי שמנת, סלט ברוקולי שמנת, ו סלט שומר ברוקולי שמנת.

הוראות

1
מערבבים מיונז, חומץ, סוכר, זרעי סלרי, וחבילת תיבול אטריות ראמן בקערה; צ ' יל במקרר.
מרכיבים שתצטרך
תערובת תיבולתערובת תיבול
זרעי סלריזרעי סלרי
מיונזמיונז
חומץחומץ
פסטהפסטה
אטריות ראמןאטריות ראמן
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
2
מחממים שמן זית ושמן שומשום במחבת מעל חום בינוני; מבשלים ומערבבים אטריות ראמן ושקדים עד קלוי, ערבוב לעתים קרובות, 3 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אטריות ראמןאטריות ראמן
שמן שומשוםשמן שומשום
שמן זיתשמן זית
שקדיםשקדים
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
3
הסר מחום וקריר.
4
מערבבים אטריות ראמן, שקדים, תערובת ברוקולי סלט כרוב, בצל, גרעיני חמניות, ורוטב בקערה; מערבבים למעיל.
מרכיבים שתצטרך
תערובת סלט כרוב ברוקוליתערובת סלט כרוב ברוקולי
גרעיני חמניותגרעיני חמניות
אטריות ראמןאטריות ראמן
שקדיםשקדים
בצלבצל
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה