סלט ג'לטין אגסים
סלט ג'לטין אגסים יכול להיות בדיוק המתכון ללא גלוטן שחיפשתם. תמורת 35 אגורות למנה , תקבלו מנה של 6. מנה אחת מכילה 78 קלוריות , 2 גרם חלבון ו -0 גרם שומן . הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 10 דקות . אדם אחד הכין את המתכון הזה והיה מכין אותו שוב. אם יש לכם יוגורט וניל, ג'לטין ליים, אגסים וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. עם ציון של 25% , המנה הזו גרועה למדי. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם סלט ג'לטין אגסים-ליים , סלט אגסים עם גבינת שמנת וג'לטין ליים , וג'לטין ג'ינג'ר אגס .
הוראות
מסננים את האגסים, שומרים 1/2 כוס נוזלים. בקערה ממיסים ג'לטין במים רותחים.
מניחים יוגורט בקערה. טורפים בהדרגה פנימה 1 כוס תערובת ג'לטין עד לקבלת תערובת אחידה.
העבר ל-8-in. צלחת מרובעת מצופה בספריי בישול. מכסים ומעבירים למקרר לשעה או עד שכמעט מתייצב.
מערבבים מים קרים ונוזל שמור לתוך שאר תערובת הג'לטין (אין לקרר). מסדרים אגסים על תערובת ג'לטין-יוגורט. מזלפים בזהירות את יתרת תערובת הג'לטין על אגסים. מכסים ומכניסים למקרר למשך כשעתיים או עד להתייצבות.
יין מומלץ: שרדונה, סוביניון בלאן, Gruener Veltliner
שרדונה, סוביניון בלאן וגרונר ולטלינר הם הבחירות המובילות שלי לסלט. לסוביניון בלאן ולגרונר ולטלינר יש תווים עשבים המשלימים לסלטים עם מספיק חומצה כדי להתאים לוויניגרט טארט, בעוד שרדונה יכול להיות בחירה טובה לרוטב שמנת לסלט. אתה יכול לנסות את שרדונה של יקב אלדרברוק. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-15 דולר לבקבוק.
![יקב אלדרברוק שרדונה]()
יקב אלדרברוק שרדונה
ניחוחות של אננס ומנגו מודגשות עם וניל, אניס וקוקוס. הפה מלא ברמזים של אגס וחמאה, עם גימור שקדים קלוי ארוך. יין זה משתלב היטב עם סלט שרימפס שומר ולימון, צדפות ים עם סלסת מנגו, לובסטר עם רוטב תירס צלוי, עוף עם בייקון מעושן תפוח ואורז בר, ריזוטו דלעת עם מרווה, סלמון עם רוטב זעפרן לימון.