סלט גבינה ועגבניות כחול
זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, אם יש לכם מים, שום חדור שמן זית, יוגורט יווניוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. מתכונים דומים: סלט גבינה כחולה עגבניות, סלט עגבניות ירושה עם גבינה כחולה, ו בצל, עגבניות וסלט גבינה כחול.
הוראות
בקערה גדולה, להקציף יחד את השמן, יוגורט, ווסטרשייר ומלח ופלפל, לפי הטעם. מערבבים בגבינה הכחולה, ומוסיפים מעט מים אם זה עבה מדי, עד עקביות הרצוי. מכסים ומקררים לפחות 1 שעה לפני ההגשה.
כדי לשרת לארגן את העגבניות על צלחות הגשה ועונה עם מלח ופלפל, לפי הטעם. למעלה עם רוטב שמנת וליהנות!