סלט גזר מנצ'גו
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל סלט גזר מנצ'גו. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, יש בו בסה"כ : 185 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 18 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם גבינת מנצ'גו, מלח, שמן זית וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. נסו סלט תפוחים מנצ'גו, סלט אגס ומנצ'גו, ו סלט אגס, תאריך ומנצ'גו (מתכונים דומים).
הוראות
לזרוק גזר פרוס עם 2 כפית. מלח ולשים במסננת. שים צלחת על גבי גזר, לשקול עם 1-lb. יכול, ולהגדיר בכיור לנקז במשך 1 שעה.
בינתיים, קוצצים שום, מפזרים קמצוץ מלח, ומחית למשחה על קרש חיתוך עם הצד השטוח של סכין שף. במחבת קטנה, טוסט זרעי כמון על חום בינוני עד ריחני, 1 דקה, וטוחנים דק עם מרגמה ועלי (או לשים זרעים מקוררים בשקית פלסטיק resealable למחוץ עם פטיש בשר או החלק התחתון של מחבת כבדה קטנה). בקערה קטנה, להקציף יחד שום, כמון, מיץ תפוזים, חומץ שרי, דבש, פלפל, הנותרים 1/4 כפית. מלח, כוסברה טחון; להקציף בשמן זית.
לשטוף גזר ולהפוך על מגבת צלחת נקייה. יבש בעדינות עם מגבת אחרת. בקערה גדולה, לזרוק גזר עם חצי ויניגרט והגבינה המגולחת. מחלקים עלי חסה בין צלחות טפטוף קל עם ויניגרט שנותר.
גזר שכבה על גבי כתר עם עלי כוסברה.