תשכחו לצאת לאכול או להזמין אוכל לקחת בכל פעם שאתם חושקים באוכל מקסיקני. נסו להכין סלט גינה מקסיקני בבית. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 7 גרם חלבון, 14 גרם שומן, ובסך הכל 282 קלוריות. מתכון זה משמש 8. המתכון הזה מכסה 16% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. הוא הביא לך על ידי טעם של הבית. זה עובד גם כור ד ' אובר ידידותי לתקציב. אם יש לכם חסה אייסברג, מים, סלסה שמנמנה וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן ולקטו אובו צמחוני דיאטה. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון ספוני של 45%, וזה טוב. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם הם סלט גן כמעט מפורסם (חקיין גן זית), סלט גינה במרינדה / הכנת גינה, ו קפונטי גן-פסטה בטעמי גינה טריים (יום שני ללא בשר).
הוראות
1
במחבת גדולה מבשלים בקר על אש בינונית עד שהוא כבר לא ורוד; מסננים.
מרכיבים שתצטרך
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
מוסיפים 1 כוס סלסה, מים ותיבול טאקו; מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש ומבשלים במשך 20 דקות; מגניב.
מרכיבים שתצטרך
שבבי תירס מרוסקים, מחולקים
סכין חיתוך (להשתמש עם מבוגר)
1 כפית מלח היקורי מעושן
3
ב-3-או 4-קראט. קערת זכוכית, שכבת ירקות לפי הסדר. למעלה עם צ ' ילי, תערובת בקר וגבינה.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
פחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוט
רוטב חמוציות, להגשה
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4
שלב שמנת חמוצה ושאר הסלסה; מגישים עם סלט וצ ' יפס טורטיה אם רוצים.
סלט עובד ממש טוב עם שרדונה, סוביניון בלאן וגרואנר וולטלינר. לסוביניון בלאן ולגרונר וולטלינר יש תווים רבי המשלימים סלטים עם מספיק חומצה כדי להתאים לוויניגרטות טארט, בעוד שרדונה יכול להיות בחירה טובה עבור רטבים לסלט שמנת. אתה יכול לנסות פופי סנטה לוסיה היילנדס שרדונה. סוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-16 דולר לבקבוק.
פופי סנטה לוסיה היילנדס שרדונה
תווי נעורים של לימון ויערה מרובדים מעל מלון בשל, אגוז מוסקט וציפורן. תפיסת המתיקות נגזרת מבשלות פירות, מזדקנת על שמרים שמרים באופן קבוע בנוכחות אלון צרפתי מיושן.