סלט דיונון חוף הים
סלט דיונון חוף הים יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, ויש בו בסה"כ : 228 קלוריות, 27 גרם חלבון ו 10 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. גשו לסופר וקנו בצל, צלפים, עגבניה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. 2 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ שעה ו-49 דקות. נסו סלט חוף טונה, סלט סלמון חוף הים, ו סלט פסטה BLT חוף הים (מתכונים דומים).
הוראות
לשטוף היטב את הדיונון תחת מים קרים להתייבש לטפוח.
חותכים את זרועות במחצית לאורכו.
חותכים את הגופות חצי לאורכו, כמו גם ולאחר מכן לחתיכות 1/2 אינץ ' רחב. תניח בצד.
מעל חום גבוה, להביא 1/2 אינץ ' של מים לרתיחה בסיר 6 ליטר. להקטין את החום על מנת לשמור על מבשלים.
מניחים את הדיונון בסל קיטור בעדינות להגדיר על המים רותחים. מכסים ואדים במשך 2 עד 4 דקות.
הסר את סל ספינת הקיטור מן הסיר ולצלול את הדיונון לתוך מי קרח כדי לעצור את הבישול.
הסר מהמים ולנקז ביסודיות. תניח בצד.
בקערת ערבוב גדולה להקציף יחד את מיץ לימון, שמן זית, מלח, פלפל שחור, כמון ופלפל קאיין.
מוסיף את הדיונון, עגבניות, בצל, צלפים וכוסברה ולזרוק עד בשילוב. מכסים ומקררים במשך 1 שעה לפני ההגשה.