סלט הירקות התת קרקעי שלי מסתובב 1 שעה מתחילתו ועד סופו. מתכון זה מכין 8 מנות עם 134 קלוריות, 5 גרם חלבון, ו 3 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם התרשמו מתכון זה. אם יש לכם בטטות, מלח, חומץ תפוחים וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד טוב כמו הר ד ' אובר זול למדי. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן, ללא חלב, פליאוליתית ולקטו אובו צמחוני דיאטה. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. עם כפית ציון 88%, המנה הזו מרהיבה. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: תבשיל עוף תת קרקעי, קוויאר טקסס של צ'ילה אנדרגרונד, ו סלט קצ'ומבר או סלט קוצ' ומבר-סלט ירקות הודי.
הוראות
1
מחממים תנור ל 400 אום. בקערה גדולה, לשלב את חמשת המרכיבים הראשונים.
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מוסיפים שמן ומלח; לזרוק לציפוי.
מרכיבים שתצטרך
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
3
מעבירים לתבנית צלייה רדודה משומנת. צולים 30-35 דקות או עד שהירקות רכים, תוך ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
4
מוסיפים עגבניות; אופים עוד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
5
מניחים אנדיב בקערה גדולה. בקערה קטנה מקציפים את שמונת מרכיבי הוויניגרט הראשונים. מקציפים בהדרגה שמן עד לקבלת תערובת אחידה.
מרכיבים שתצטרך
ויניגרט
אנדיב
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
6
יוצקים מעל אנדיב; לזרוק למעיל. מחלקים את אנדיב בין שמונה צלחות; למעלה עם ירקות קלויים.
סלט עובד ממש טוב עם שרדונה, סוביניון בלאן וגרונר ולטלינר. סוביניון בלאן וגרונר ולטלינר שניהם בעלי תווי הרבי המשלימים סלטים עם מספיק חומצה כדי להתאים לוויניגרטות טארט, בעוד שרדונה יכולה להיות בחירה טובה לרוטבי סלט שמנת. אתה יכול לנסות נהר קומאו ציד היל שרדונה. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-60 דולר לבקבוק.
נהר קומאו האנטינג היל שרדונה
ליין זה ניחוחות ריחניים של לימון/ליים על האף המאפיינים את הבושם המקסים מפירות הגדלים בגבעת הציד. ייצור 2013 הושפע מקפוא באביב והיבולים הבאים היו בערך חצי מהגודל הרגיל. הקיץ היה אחד הטובים ביותר שנרשם והענבים היו נקיים להפליא, בשלים וטעמים עזים, ויצרו יין בעל ריכוז ומורכבות עזים שיחיה זמן רב מאוד.