קושימומחה
מוכן ב6 שעות, 25 דק.
מנות12
ציון בריאות7
דיאטותללא לקטוז
סוגי מאכליםסלט
מגזין

סלט העוף של בטי

סלט העוף של בטי
סלט העוף של בטי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. צופה בדמות שלך? זה מתכון חלב חינם יש 373 קלוריות, 20 גרם חלבון, ו 22 גרם שומן למנה. מתכון זה משמש 12. המתכון הזה מכסה 14% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 6 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. זה מובא לך על ידי כולםמתכונים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 6 שעות ו -25 דקות. אם יש לכם מיונז, פסטה צדף, עוף וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש במיץ הלימון תוכלו לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם עוגיות לחם לימון עם ציפוי לימון {מחווה לדודה רוקסן} כמו קינוח. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 48%. הציון הזה די טוב. מתכונים דומים: הסלט של בטי לארוחת ערב, סלט טונה (בטי קרוקר?), ו סלט תות-מנדרינה של בטי.

הוראות

1
הביאו לרתיחה סיר גדול של מים מומלחים קלות. מבשלים פסטה קליפה במים הרותחים, מערבבים מדי פעם עד שהיא מבושלת אך יציבה לנגיסה, 8 דקות. שוטפים במים קרים עד שהם מתקררים ומסננים.
מרכיבים שתצטרך
1 כף מרסלה יבשה1 כף מרסלה יבשה
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
2
שלב פסטה, עוף, סלרי ושקדים בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
( 23)( 23)
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
צרור סלרי, פרוס (בערךצרור סלרי, פרוס (בערך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
מערבבים מיונז, מיץ לימון, מלח ופלפל בקערה אחרת.
מרכיבים שתצטרך
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4
יוצקים תערובת מיונז לתערובת פסטה; מערבבים היטב. מקפלים ביצים לפסטה. מכסים ומכניסים למקרר למשך 6 שעות.
מרכיבים שתצטרך
1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם