סלט הקיץ הסנסציוני של איימי
סלט הקיץ סנסציוני של איימי דורש על 1 שעה ו -30 דקות מההתחלה ועד הסוף. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, יש בו בסה"כ : 543 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 36 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. אם יש לכם גבינת פטה, מיץ לימון, חצאי חזה עוף, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הרוטב סלט אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קערה אחת עוגת שוקולד כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה למדי עבור יום העצמאות. . נסו פסטת קיץ סנסציונית עבור הרביעי מהולי קלג, סלט מלפפון סנסציוני, ו סלט סטייק סנסציוני SEVEN SEAS® (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את חזה העוף והרוטב האיטלקי לתוך שקית פלסטיק resealable.
מערבבים יחד כדי לצפות את העוף עם ההלבשה, לסחוט אוויר עודף, ולאטום את התיק. להשרות במקרר במשך 1 שעה.
מחממים גריל חיצוני לחום בינוני גבוה, ואח שמן קל.
הסר את העוף מן המרינדה, ולנער עודף. זרוק את המרינדה הנותרת. גריל חזה עוף עד שכבר לא ורוד במרכז, או לטמפרטורה פנימית של 165 מעלות F (74 מעלות C), על 3 דקות לכל צד. להפריש להתקרר בעת הכנת החומרים לסלט, ואז קוביות.
לזרוק את התפוח לקוביות עם מיץ לימון בקערת ערבוב גדולה עד מצופה היטב; לנקז ולהשליך כל מיץ לימון עודף.
מניחים את החסה לתוך קערת הערבוב, ואז מפזרים את העוף לקוביות, אבוקדו, גבינת פטה, תותים, חמוציות. בעדינות לזרוק את הסלט עם ויניגרט בלסמי, ומגישים מיד.