סלט וולדורף מעודכן עם ויניגרט תפוחים
אם אתה רוצה להוסיף עוד מתכונים צמחוניים ללא חלב ולקטו אובו לאוסף שלך, סלט וולדורף מעודכן עם ויניגרט תפוחים עשוי להיות מתכון שכדאי לנסות. , מתכון זה מכסה 27% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתאים ל-6 מנות. אכילה זו מכילה 419 קלוריות , 10 גרם חלבון ו -25 גרם שומן למנה. גשו לסופר וקנו מלח כשר, קוסקוס פנינים, עלים חיצוניים מרדיקיו ועוד מספר מצרכים שכדאי להכין היום. אדם אחד הכין את המתכון הזה והיה מכין אותו שוב. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 25 דקות . עם ציון של 90% , המנה הזו מדהימה. סלט וולדורף חדש , סלט וולדורף עם גבינת עיזים טרייה וסלט הדרים ארוגולה עם ויניגרט סיידר תפוחים זרעי צ'יה דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
מכינים את הקוסקוס: בסיר קטן מחממים את השמן על אש בינונית-גבוהה.
מוסיפים את הקוסקוס וצולים עד להזהבה קלה, כ-4 דקות.
מוסיפים 3/4 כוס מים ו-1/4 כפית מלח ומביאים לרתיחה. מנמיכים את האש כך שהמים ירתחו; מכסים את המחבת ומבשלים עד לספיגת הנוזלים, כ-10 דקות. חושפים את התבנית ומניחים בצד לצינון.
מכינים את הוויניגרט: בקערה קטנה טורפים יחד את החומץ, הדבש, 1 1/2 כפית מלח, 1/4 כפית פלפל והשמן.
מכינים את הסלט: מערבבים בקערה גדולה את התפוח, השומר, הענבים, אגוזי המלך והקוסקוס.
מזלפים את הוויניגרט על הסלט, מערבבים עד לציפוי.
שמים עלה רדיקיו אחד על כל צלחת. מורחים את הסלט בכל עלה, ומאפשרים לחלק לזלוג.