סלט חסה פנינה קטן
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל סלט חסה פנינה קטן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, ומתכון צמחוני יש 493 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 44 גרם של שומן למנה. גשו לסופר וקנו אשכולית אודם, חומץ שמפניה, עלי טרגון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. מתכונים דומים: ברושאט שטוח עטוף בחסה ים עם חסה ים מא, שעועית וסלט חסה, ו B. l. t. סלט חסה.
הוראות
מניחים את כל המרכיבים הנמדדים בבלנדר, מתבלים במלח ופלפל, ומתמזגים לשלב; מניחים בצד.עבור הסלט: קו תבנית אפייה עם מגבות נייר ולהניח אותו בצד. ממלאים קערה גדולה במים קרים.
הסר כל עלים חיצוניים רופפים מן החסה לקצץ את הקצוות שורש, משאיר מספיק כדי להחזיק את העלים יחד. החזק את ראשי החסה בקצה השורש וטבל אותם לתוך המים הקרים מספר פעמים, רועד בעדינות כפי שאתה מרים כדי להסיר כל לכלוך.
חותכים כל ראש לחצי דרך קצה השורש (או, אם אתה משתמש בחסה חמאה, ל 4 פלחי) ומניחים אותם לחתוך בצד למטה על תבנית אפייה מוכנה; להגדיר aside.To הסר את הזרעים מן הרימון, להחזיק אותו לחתוך בצד למטה ביד שלך על קערה בינונית ופגע בחלק האחורי של זה עם כף עץ כדי לשחרר את הזרעים.
מוסיפים מים קרים לקערה כדי לכסות את הזרעים ולתת את הממברנות לצוף למעלה.
מניחים את פרוסות החסה חתוכות בצד בקערה גדולה.
טפטוף 2 כפות של ההלבשה על הפרוסות ועונה עם מלח ופלפל. באמצעות הידיים שלך, לזרוק בעדינות מעיל.
להעביר את הפרוסות למגש הגשה.במיומנות לפזר את זרעי רימון, קטעי הדר (להשאיר כל מיצים מאחורי בקערה), ואגוזי מלך על החסה. במיומנות לטפטף עוד כף של הרוטב על הסלט.
מפזרים את עלי הפטרוזיליה והטרגון באופן שווה על פני הסלט ומתבלים במלח ופלפל.
מגישים עם ההלבשה הנותרת בצד.