סלט חצילים ושעורה ים תיכוני
תמיד כיף שיש עוד מתכון של המנה העיקרית, אז תנו הזדמנות ל חצילים ים תיכוניים סלט שעורה. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %35 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 722 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 46 גרם שומן. גשו לסופר וקנו מרק עוף, ליווי: 1 חתיכת ריקוטה סלטה, שן שום, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -45 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. מתכונים דומים: סלט חצילים ושעורה ים תיכוני, סלט שעורה ים תיכוני, ו סלט שעורה ים תיכוני.
הוראות
לשים מדפי תנור בשלישים העליונים והתחתונים של התנור וחימום מראש לתנור 218°.
לזרוק חצילים וקישואים עם 5 כפות שמן, 3/4 כפית מלח, ו 3/4 כפית פלפל בקערה, ואז להפיץ 2 משומן גדול רדוד (1 אינץ ' עמוק) מחבתות אפייה. ירקות צלויים בתנור, ערבוב מדי פעם ולהחליף מיקום של מחבתות באמצע האפייה, עד שהירקות הם חום זהוב ומכרז, 20 עד 25 דקות בסך הכל.
מערבבים ירקות במחבת 1 וקריר, הזמנת מחבת אחרת לקירור שעורה.
חום 2 כפות שמן בסיר כבד 3-4 ליטר מעל חום גבוה בינוני עד חם אבל לא מעשן, ואז לבשל בצל ירוק, כמון, כוסברה, וקיין, ערבוב, עד ריחני, על 1 דקה.
מוסיפים שעורה ומבשלים, ערבוב עד מצופה היטב בשמן, 2 דקות יותר.
מוסיפים מרק ומים ומביאים לרתיחה. להפחית חום ומבשלים, מכוסה, עד שכל הנוזל נספג שעורה הוא מכרז, 30 עד 40 דקות.
הסר מהחום ולתת לעמוד, מכוסה, 5 דקות.
העברה לתבנית אפייה רדודה שמורה והתפשטות במהירות קרירה, חשופה, לטמפרטורת החדר, כ -20 דקות.
לטאטא יחד מיץ לימון, שום, סוכר, הנותרים 1/4 כפית מלח, 1/4 כפית פלפל, ו 3 כפות שמן בקערה גדולה.
מוסיפים שעורה, ירקות קלויים, ושאר החומרים לקערה עם רוטב ולזרוק עד בשילוב היטב.
הערה של טבחים: סלט יכול להתבצע 1 יום קדימה ומקורר, מכוסה. חזור לטמפרטורת החדר לפני ההגשה.