סלט טאקו עוף
סלט טאקו עוף נטול גלוטן, מנה עיקרית. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 618 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 49 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-3 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו חזה עוף, רוטב ראנץ', עלי כוסברה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב האבוקדו אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גלידת אבוקדו קוקוס כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. זמן הכנת המתכון כ 16 דקות. נסו סלט טאקו עוף, סלט טאקו עוף, ו סלט עוף טאקו (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
עבור העוף: בנדיבות מפזרים את שני הצדדים של השדיים עם תיבול טאקו.
מחממים את השמן והחמאה במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה. מבשלים את העוף משני הצדדים עד חום זהוב עמוק בצד החיצוני ונעשה באמצע (או לטמפרטורה פנימית של 165 מעלות F), כ 4 דקות לכל צד. להפריש להתקרר במשך 5 דקות.
עבור ההלבשה: בעוד העוף מתבשל, יוצקים את רוטב החווה לתוך קערה.
מוסיפים את הסלסה והכוסברה ומערבבים לשלב.
עבור הסלט: הבא, מניחים את האוזניים של תירס במחבת השתמשת לבשל את העוף לגלגל אותם סביב כך תערובת שמן / חמאה flavorful מעילה את התירס. גריל על מחבת גריל או לבשל במחבת נפרדת עד התירס הוא עדיין פריך אבל יש צבע מבחוץ. חותכים את הגרעינים עם סכין חדה ולהניח בצד. קוביות העוף לקוביות.
על מגש, שכבת החסה הקצוץ, עוף לקוביות, עגבניות, גבינה, תירס, אבוקדו, בצל ירוק, כוסברה וצ ' יפס מרוסק.
טפטף את הרוטב על כל החלק העליון, חוסך כמה לשרת בצד אם אתה רוצה.
מגישים את הסלט בקערות בודדות.