סלט טונה טרי עם אבוקדו
זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה. מתכון זה של מזון ויין דורש מיץ לימון, מלח, צלעות סלרי, צלפים. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. עם כפית מתכונים דומים: צ'ילי קרוש טונה Ahi & סלט אבוקדו עם רוטב שום כוסברה (GF!) ... ו Fave five Friday: Healthy טונה, סלט אבוקדו ועגבניות בתוספת 5 סלטי אבוקדו טריים ופשוטים, ו סלט טונה טרי.
הוראות
בסיר בינוני, לשלב את שמן הזית, זרעי שומר ופלפל ולהביא לרתיחה מעל חום נמוך בינוני. מתבלים את הטונה במלח ומוסיפים אותה לסיר. מבשלים את סטייק הטונה על אש נמוכה, הופך פעם אחת, עד בקושי ורוד במרכז, על 15 דקות.
מעבירים לצלחת ומגרדים את השומר וגרגירי פלפל. מסננים ושומרים את השמן.
בינתיים, בקערה גדולה, למזג את המיונז עם אנשובי טחון, צלפים, שום ו 1 כף מיץ לימון טרי. מערבבים את הסלרי, בצל וזיתים לתוך הרוטב. באמצעות מזלג, לשבור את הטונה לחתיכות 1 אינץ', ואז לקפל לתוך ההלבשה. מתבלים במלח.
הגדר 2 חצאי אבוקדו על כל אחד 4 צלחות, צד העור למטה.
לטפטף את בשר האבוקדו עם חלק משמן הזית עתיר התבלינים, ואת 1 כף הנותרים של מיץ לימון טרי. כפית על 1/2 כוס סלט הטונה למרכז של כל חצי אבוקדו. למעלה סלט טונה עם יורה אפונה או נבטי אספסת ומגישים.