קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות53
מגזין

סלט טונה טרי עם אבוקדו

סלט טונה טרי עם אבוקדו
זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה. מתכון זה של מזון ויין דורש מיץ לימון, מלח, צלעות סלרי, צלפים. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. עם כפית מתכונים דומים: צ'ילי קרוש טונה Ahi & סלט אבוקדו עם רוטב שום כוסברה (GF!) ... ו Fave five Friday: Healthy טונה, סלט אבוקדו ועגבניות בתוספת 5 סלטי אבוקדו טריים ופשוטים, ו סלט טונה טרי.

הוראות

1
בסיר בינוני, לשלב את שמן הזית, זרעי שומר ופלפל ולהביא לרתיחה מעל חום נמוך בינוני. מתבלים את הטונה במלח ומוסיפים אותה לסיר. מבשלים את סטייק הטונה על אש נמוכה, הופך פעם אחת, עד בקושי ורוד במרכז, על 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחם, כמה חופניםפירורי לחם, כמה חופנים
צרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימיןצרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימין
סטייק טונהסטייק טונה
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
קלמנטינות, כל אחתקלמנטינות, כל אחת
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2
מעבירים לצלחת ומגרדים את השומר וגרגירי פלפל. מסננים ושומרים את השמן.
מרכיבים שתצטרך
צרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימיןצרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימין
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
3
בינתיים, בקערה גדולה, למזג את המיונז עם אנשובי טחון, צלפים, שום ו 1 כף מיץ לימון טרי. מערבבים את הסלרי, בצל וזיתים לתוך הרוטב. באמצעות מזלג, לשבור את הטונה לחתיכות 1 אינץ', ואז לקפל לתוך ההלבשה. מתבלים במלח.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
Parmigiano-Regiano מגורר, לעבורParmigiano-Regiano מגורר, לעבור
3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
קלמנטינות, כל אחתקלמנטינות, כל אחת
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
הגדר 2 חצאי אבוקדו על כל אחד 4 צלחות, צד העור למטה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס קרמה מקסיקנית (אפשר להחליף קרם פרש)1/2 כוס קרמה מקסיקנית (אפשר להחליף קרם פרש)
5
לטפטף את בשר האבוקדו עם חלק משמן הזית עתיר התבלינים, ואת 1 כף הנותרים של מיץ לימון טרי. כפית על 1/2 כוס סלט הטונה למרכז של כל חצי אבוקדו. למעלה סלט טונה עם יורה אפונה או נבטי אספסת ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
נבטי אספסתנבטי אספסת
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
אפונה יורהאפונה יורה
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
1/2 כוס קרמה מקסיקנית (אפשר להחליף קרם פרש)1/2 כוס קרמה מקסיקנית (אפשר להחליף קרם פרש)
קלמנטינות, כל אחתקלמנטינות, כל אחת

יין מומלץ: מרלו, פינו נואר, יין ורדים

טונה עובדת ממש טוב עם יין מרלו, פינו נואר ורוזה. למרות דגים מזווגים לעתים קרובות עם יין לבן, דגים "בשרניים" כמו טונה בהחלט יכול ללכת עם יין אדום. רוזה יהיה גם זוג יפה, במיוחד אם טונאן שלך מוכן עם מרכיבים המתאימים יותר יין לבן. מרלו חוות ברינג ' ר האוול (Beringer Howell Mountain Bancroft Ranch) עם דירוג של 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 35 דולר לבקבוק.
מרלו Beringer Howell Mountain Bancroft Ranch Merlot
מרלו Beringer Howell Mountain Bancroft Ranch Merlot
מרלו חוות בנקרופט 2006 הוא צבע נופך עשיר, וגומיות עם טעמים של פירות שחורים בשלים, תבלינים חומים וקמצוץ של גרידה כתומה. הטאנינים המעודנים שלה ועומק הטעם הופכים אותו לאחד היינות הזכורים ביותר של ברינגר מהר האוול.תערובת: 93% מרלו, 4% קברנה סוביניון ו-3% קברנה פרנק