סלט טורטליני ים תיכוני
מתכון סלט טורטליני ים תיכוני יכול להתבצע בערך 30 דקות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 656 קלוריות, 36 גרם חלבון, ו 30 גרם שומן. זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה למדי. 3 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. אם יש לכם פלפלים קלויים, תרד לתינוק, שעועית קנליני ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 58%. ציון זה הוא מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון סלט טורטליני ים תיכוני, סלט טורטליני ים תיכוני עם ויניגרט יין אדום, ו עוגת טורטליני ים תיכונית שמנת.
הוראות
מבשלים טורטליני לפי הוראות החבילה.
בינתיים, במחבת טפלון גדולה המצופה בתרסיס בישול, מבשלים ומערבבים נקניק על אש בינונית 6-7 דקות או עד להשחמה קלה.
מסננים טורטליני; מוסיפים לנקניק. מערבבים פנימה פסטו.
מוסיפים את שאר החומרים; לזרוק לשלב.
מגישים חם או מקררים עד לצינון.
יין מומלץ: שרדונה, סוביניון בלאן, Gruener Veltliner
סלט עובד ממש טוב עם שרדונה, סוביניון בלאן וגרונר ולטלינר. סוביניון בלאן וגרונר ולטלינר שניהם בעלי תווי הרבי המשלימים סלטים עם מספיק חומצה כדי להתאים לוויניגרטות טארט, בעוד שרדונה יכולה להיות בחירה טובה לרוטבי סלט שמנת. טנוטה די נוזולה לה ברוניצ ' ה שרדונה עם דירוג 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 12 דולר לבקבוק.
![טנוטה די נוזול לה ברוניש שרדונה]()
טנוטה די נוזול לה ברוניש שרדונה
נוזולה לה ברוניצ ' ה הוא ביטוי אלגנטי וייחודי לזן שרדונה, עם זר נקי וריחני של פירות לבנים וטרופיים המקוזזים בניואנסים קלים של טוסט. על החיך, הוא מראה איזון מעולה של בשלות פירות מודגשת על ידי חומציות טריים ומבנה של גוף בינוני, עם רושם כללי של מורכבות עדינה. אלה חוזרים על עצמם בגימור הנקי והמתמשך, שמסתיים בנימה טעימה עדינה.