קושירגיל
מוכן ב20 דק.
מנות4
ציון בריאות40
מגזין

סלט יווני

סלט יווני
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני תוספות,אז נסו סלט יווני. המתכון הזה מכסה 28% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 4. מנה אחת מכילה 332 קלוריות, 12 גרם חלבון, ו 25 גרם שומן. גשו לסופר וקנו מיץ לימון, חסה רומיין, גבינת פטה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 20 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן, ראשוני וצמחוני דיאטה. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. נסו תרנגולות קורניש קלות וקישואים עם מרינדה יוונית, צזיקי וסלט יווני, אבוקדו יווני וסלט עוף בגריל עם רוטב יווני, ו סלט ירקות יווני עם ויניגרט יווני תוצרת בית (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה קטנה מקציפים יחד את מיץ הלימון, השום, המלח והשמן. מערבבים פנימה את האורגנו והפלפל לפי הטעם. הניחו בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
פחיות) מרק עוף דל נתרןפחיות) מרק עוף דל נתרן
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
כשמוכנים להגשה: בקערה גדולה זורקים קלות את החסה עם מעט מהרוטב. מחלקים את החסה בין 4 קערות סלט. מפזרים את הזיתים, הגבינה, המלפפון, העגבניות, הבצל והפלפלים מעל לראש הירוקים.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 אונקיות. ג'ין1-1/2 אונקיות. ג'ין
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים קצוצים1-1/2 כוסות פלפלים אדומים קצוצים
1 ראש חסה אדום, חתוך לקוביות בגודל 2 אינץ'1 ראש חסה אדום, חתוך לקוביות בגודל 2 אינץ'
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
ירוקירוק
יכול שעועית מחודשת וצ'ילי ירוקיכול שעועית מחודשת וצ'ילי ירוק
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
מגישים ומעבירים את ההלבשה שנותרה ליד השולחן.