סלט יווני משופד
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל שיפוד סלט יווני. מתכון זה נטול גלוטן וצמחוני מספק מנה 6 . חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 3 גר' של חלבון, 9 גרם של שומן, וסך הכל 110 קלוריות. זה הוא זול למדי מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. זמן הכנת המתכון כ 10 דקות. אם יש לך בצל, גבינת פטה, חומץ יין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 66%. נסו סופלאקי יווני של קיטנקל (כבש משופד בגריל או חזיר), עוף משופד חריף עם שומר-סלט תפוזים, ו קל בגריל תרנגולות קורניש וקישואים עם מרינדה יוונית, צזיקי, וסלט יווני (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
ציוד מיוחד: במבוק 12 (6 אינץ') או שיפודי עץ
עבור שיפודים: חוט את שיפודים מתחילים עם עגבניות, ואז חתיכת גבינת פטה, זית, חתיכת בצל ולסיים עם עגבנייה אחרת. חזור עם שאר החומרים.
עבור ויניגרט: בקערה קטנה, לערבב יחד את מיץ לימון, חומץ יין אדום אורגנו.
לטאטא בשמן זית עד שהתערובת מתעבה. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
סדר את השיפודים על מגש הגשה. כפית את הויניגרט על השיפודים ומפזרים את האורגנו הקצוץ.