תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל סלט יווני קינואה. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 9 גר' של חלבון, 11 גרם של שומן, וסך הכל 233 קלוריות. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. אם יש לכם פלפל, בצל, גבינת פטה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 35 דקות. נסו סלט קינואה יווני, סלט קינואה יווני, ו סלט קינואה יווני (מתכונים דומים).
הוראות
1
1 בסיר, להביא מלאי לרתיחה.2 מערבבים בקינואה.3 להפחית את החום כדי med נמוך לכסות.4 לבשל 15 דקות, עד הנוזל נספג.5
מרכיבים שתצטרך
4 פיתות גדולות מחיטה מלאה, בקוטר של כ-8 ס"מ, מחוממות
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
מעבירים לקערה גדולה ומגניבה.6 מערבבים ירקות וגבינה לתוך קינואה מקורר.7
מרכיבים שתצטרך
רוטב חמוציות, להגשה
4 פיתות גדולות מחיטה מלאה, בקוטר של כ-8 ס"מ, מחוממות
ציוד שתשתמש בו
לסובב חבלי ליקריץ
3
להקציף יחד חומרי הלבשה.8
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
4
יוצקים מעל תערובת קינואה ולזרוק.
מרכיבים שתצטרך
4 פיתות גדולות מחיטה מלאה, בקוטר של כ-8 ס"מ, מחוממות