סלט ירוק מעורב עם צ'יפס Parmigiano עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. מתאים ל-4 מנות. מנה אחת מכילה עד 11 גר' של חלבון, 25 גרם של שומן, וסך הכל 285 קלוריות. אם יש לכם עלי עשב, מלפפון, ירקות סלטוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. זמן הכנת המתכון כ 41 דקות. מתכונים דומים: סלט ירוק עם תפוחים, צ'יפס פרמזן ויניגרט חרדל, ירקות מעורבים עם צ'יפס פרמזן, ו סלט ירוק מעורב.
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
1
מחממים את התנור ל 375 מעלות F. קו מגש גיליון עם מחצלת סיליקון. הפוך 4 אפילו, עיגולים רזים מאוד של Parmigiano על המזרן. ודא כי העיגולים אינם נוגעים.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano Reggiano
ציוד שתשתמש בו
6 כפות ליקר אייריש קרים
2
אופים 7 עד 8 דקות או עד הגבינה נמסה, הפך חום זהוב ונראה כמו תחרה.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
6 כפות ליקר אייריש קרים
3
הסר את המגש מהתנור ולתת את הצ ' יפס מגניב במשך כ 1 דקה. באמצעות מרית, להסיר את הצ ' יפס מן מחצלת סיליקון ושמורה על צלחת.
מרכיבים שתצטרך
צ ' יפס
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
6 כפות ליקר אייריש קרים
1
מלאו את הכיור במים קרים. לזרוק את כל סלט ירקות מרשרשים בעדינות עד כל הלכלוך ואת חצץ נופל לתחתית של האגן. בעדינות להרים את הירוקים מהמים ולשים טווה סלט. אם הירוקים מלוכלכים במיוחד לרוקן את הכיור, לשטוף כדי להיפטר לכלוך ולחזור על התהליך. ספין הירוקים עד שהם יבשים ועדיין נראה טרי מאוד. אם לא משתמשים בירקות מיד, אחסנו אותם עטופים באופן רופף במגבות נייר ואז אטמו אותם בשקיות פלסטיק במגירת המקרר שלכם.
מרכיבים שתצטרך
ירוק
פטרוזיליה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
טווה סלט
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
חתוך לרצועות בגודל 1/2 אינץ'
2
בקערה גדולה, מניחים את הירקות ועשבי תיבול.
מרכיבים שתצטרך
ירוק
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
דובדבנים מסוכרים נוספים
3
מוסיפים את העגבניות, הבצלים והמלפפונים.
מרכיבים שתצטרך
ענפי שמיר שנקטפו
עד 6 עגבניות ירוקות בינוניות, פרוסות בעובי 1.5 ס"מ
טורטיות קמח טריות, להגשה
4
טפטוף במחצית השמן והחומץ ומתבלים במלח. באמצעות הידיים שלך, בעדינות לזרוק את הסלט לשלב. תטעם!
מרכיבים שתצטרך
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
ועוד 2 כפות מי קרח
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
5
מוסיפים את השמן והחומץ הנותרים, במידת הצורך ומתבלים שוב במלח, במידת הצורך (סביר להניח שכן). הסלט צריך להיות טעים מאוד אבל לא רטוב.