סלט ירוק עם טמפ ' בגריל ויניגרט מייפל-סויה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 172 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 8 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. אם יש לכם חומץ תפוחים, חמאה, שמן זית extravirgin, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית extravirgin אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Meyer Lemon Polenta Cake with Winter Fruit Compote כקינוח. זה מושלם עבור יום העצמאות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. נסו מתכון Tempeh Maple בגריל, סלט ירוק מעורב עם ויניגרט תפוזים, חמוציות, Chèvre, ו Maple-שרי, ו דלעת קלויה סקווש, פקאן, בייקון, מערבבים סלט תרד ירוק ותינוק עם ויניגרט סירופ מייפל (מתכונים דומים).
הוראות
1
מברשת קלה שני הצדדים של פרוסות טמפה עם חמאה; מפזרים מלח.
מרכיבים שתצטרך
1/3 פאונד פרוס דק (אך לא מגולח) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
טמפה
(או או רגיל)
2
מחממים מחבת גריל על חום בינוני-גבוה.
ציוד שתשתמש בו
1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים
3
להוסיף פרוסות טמפה בשכבה אחת; לבשל 1 דקה בכל צד או עד טמפה מתחיל חום סימני גריל מופיעים.
מרכיבים שתצטרך
טמפה
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקות
4
הסר מהחום.
5
שלב 1 רוטב סויה כף 1 סירופ מייפל כף; מברשת על שני הצדדים של טמפה בעוד עדיין חם.