סלט ירקות מזרח תיכוני
נסו סלט מזרח תיכוני, סלט מזרח תיכוני, ו סלט מזרח תיכוני (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את הבצל הירוק, עגבניות, מלפפון, חומוס, פטרוזיליה, מנטה, בזיליקום בקערת סלט גדולה לזרוק לשלב.
בקערה קטנה או כוס מדידה, לטאטא יחד את מיץ לימון, שום, 2 כפיות מלח, ו 1 כפית פלפל. לאט לאט לטאטא בשמן זית לעשות תחליב.
יוצקים את הרוטב על הסלט, משליכים בעדינות מעיל כל הירקות.
מוסיפים את הפטה, מפזרים מלח ופלפל, וזורקים בעדינות.
מגישים את הסלט עם לחם פיתה קלוי.
מרכיבים
340אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)יכול או צנצנת חומוס, שטוף סחוט1מלפפון חממה, חצי אורך, זרע, ו 1/2 אינץ ' חתוך227אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)גבינת פטה טובה, 1/2 אינץ ' לקוביות796 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקעלי בזיליקום טריים796 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקעלי נענע טריים קצוצים796 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפטרוזיליה טרייה קצוצה3ציפורןכף שום טחון6ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח כשר ופלפל שחור טחון טרי1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקמיץ לימון סחוט טרי (4 לימונים)1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקשמן זית טוב6ריבס, קצוץ טרי או קפואלחם פיתה קלוי, להגשה10בצל ירוק, לבן וירוק חלקים, פרוס דק454אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)עגבניות בשלות, זרע, cored, ו 1/2 אינץ ' חתוך